2016. július 11., hétfő

Hajópadló kültérre

Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil léc et, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. Jó minőségű luc hajópadló , különleges kivitelben. A padló közepén és egyik szélén egy úgynevezett húrkapálcika minta olyan hatást kelt mintha, keskeny hajópadló lenne de igazából a szélessége miatt gyorsan lehet vele dolgozni.


Hajópadló kültérre

A hajópadló beltéri burkolatként való felhasználása számtalan előnyt jelent: a fa hajópadló kiváló hőszigetelő, meleg hatást kelt otthonunkban és járáskor sokkal rugalmasabb érzetet kelt mint egy más anyagból készült burkolat. A fenyő hajópadló hő- és hangszigetelése a legjobbak közé tartozik a padlóburkoló anyagok közül. A Kültéri hajópadló tartós? Mire kell figyelni?


Fa burkolatot szeretnék a ház elé a teraszra, de fedetlen helyre. Nem tudom érdemes-e ilyenben gondolkodni, mennyire tartós, ha megázik, hány évig tart, vásárlásnál mire figyeljünk, stb. A melegburkolatok nem csak lakásunk belső tereit díszíthetik: az extrém időjárási viszontagságoknak kitett teraszok, lépcsők vagy akár medence körüli burkolatok is készülhetnek kültérre is alkalmas egzótafa parkettából, speciális teraszburkolatokból. Ezt a kiemelkedően strapabíró és nagy hőmérséklet-változásnak is ellenálló hajópadlót kétoldalt is gyalult felülete (amelyen egyik oldalon sem talál dilatációs marást) miatt akár kerítéslécnek is alkalmazhatja. Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz.


A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. Manapság igen népszerű és trendi a különböző keményfákkal történő terasz-és medence burkolás. Előnyük a meleg és barátságos megjelenés.


Thermowood padlóburkolatok eleganciája – szépsége és tartóssága két dologban rejlik. Első az alapanyag, ami Észak Amerikából importált kőrisfa és Pecan Diófa , hihetetlen gyönyörű fa erezettel rendelkezik a kőris fa, amit semmilyen másik fafaj sem tud vissza adni ennyire, gondosan kiválogatott – osztályon felüli minőségű göcsmentes padlóburkolat alapanyagból. KÜLTÉRI FA BURKOLAT. A nappali funkciójának megfelelő fedett vagy nyitott terasz nagyon hasznos a melegebb időszakokban.


Tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, vagy egyszerűen csak kiülhetünk hétvégén relaxálni, beszélgetni, olvasgatni, élvezve a friss levegő mozgását. A gyönyörű kert a természetességnél kezdődik! Az akácfa teraszburkolat a fehér akác kiváló tulajdonságai révén nem csak tartós, de gyönyörű végeredményt is biztosít! A mindenki által ismert, régi stílusú rönkházat építhet ezzel a klasszikus faház építőburkolattal. Rusztikus, otthonosság érzetét keltheti ezzel az elegáns megjelenésű, rönk profilú borovifenyő burkolattal, ami megfelelő felületkezeléssel nagyon.


Padlókra én ezt kenném, de kültérre nem ajánlom, mert minden ami felületen szára a napsütés, az UV és az időjárási viszontagságok hatására egy-két év alatt megrepedezik, elöregszik. A pácoknak is van több fajtája. Vizes, oldószeres és alkoholos.


Hajópadló kültérre

Miért éppen fakerítés ? Azért, mert a faanyagok időtállók és jól megmunkálhatók. A fózolt hajópadló külső burkolásra is kiválóan alkalmas. Ez esetben kiemelten ügyelnünk kell a faanyag UV- álló festékkel való kezelésére, mely óvja a káros napsütéstől, nedvességtől és gombáktól. Lucfenyő hajópadló homogén szerkezetű, mindkét oldalon simára gyalult faanyag, nút - féderes kialakítású, könnyen megmunkálható, felületkezelhető. Beltérre egyaránt használható, kialakítható egybefüggő burkolat, akár márvány, homokkő, hajópadló benyomását képező mintázattal is.


Különlegesen exkluzív terek kialakítása lehetséges. Régi felületekre egyes esetekben felvihető, mivel tapadása kiváló. Lambéria (festett vagy fózólt), hajópadló , bio fabrikett vásárlását tervezi?


Vásároljon közvetlenül a gyártótól! A fa az egyik legrégebbi építőanyag. Minden otthonba melegséget kölcsönöz,a szépen kialakított lambéria felület. A természet közelsége és szépsége semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot áraszt. A mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően, egyszerűen akár házilag is könnyen kivitelezhető bármilyen elképzelés.


Azonban hogy ne csak szép ,de. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések