2016. július 1., péntek

Mediterrán burkolatok

A kerámia burkolólapok a mediterrán stílus meghatározó elemei, így egy olasz és spanyol csempegyár kínálatából sem hiányoznak a jellegzetesen mediterrán termékcsaládok. Az alábbi padlólapokból, csempékből árad a mediterrán életérzés, színeikkel, hangulatukkal az otthon melegét adják minden helyiségnek. A bemutatótermekben a kiállított minták alapján talán nem tudja elképzelni, hogyan fog mutatni a természetes kő otthonában lerakva?


A megfelelő színű burkolat kiválasztásának megkönnyítésére pedig a kőburkolathoz illő bútorokkal és dekorációs termékekkel rendeztük be a különböző helyiségeket. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel csornai bemutatótermünk megtekintése előzetes időpontegyeztetéssel lehetséges (időpontfoglalás itt) Kollégáink továbbra is dolgoznak, azaz interneten leadott rendeléseket visszaigazoljuk, az árukiadást, kiszállítást megszervezzük.

A mediterrán konyha az, ami nem csak ételeivel, de egyedi, bensőséges hangulatával rögtön a szívünkbe lopja magát. A vidéki emberek barátságos, családcentrikus és vendégváró vonásai tükröződnek vissza benne. Az antik kőburkolat megjelenése a falon és a padlón, a meleg árnyalatú fabútorokkal való kombinálása az.


Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek. Látogasson el webshopunkba! Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez.


Lameridiana belsőépítészeti és lakberendezési kollekciója.

ALB Country stilusú feste. Egyedi méretben és színben is gyártjuk ezt a tömörfa ágyat, melynek anyaga és formája igazán elegáns, ugyanakkor a country, vidéki hangulatú hálószobá. Burkolatok , melyek melegséget visznek a kertünkbe. Egy mediterrán kert burkolat nélkül talán nem is létezik. A mediterrán kert építése során meghatározó feladat a különböző, főként terrakotta színvilágú (vagy szürkés, netán fehér színű) díszburkolatok kialakítása, melyek körében az egyik hagyományosnak.


Terméskő burkolat kültérre és beltérre. Különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő terméskő burkolatokat kínálunk családi házak, lakóparkok, közintézmények részére garanciával. Terrakotta Csempecentrum - Csempe, padlólap, kültéri és beltéri burkolat, szaniter, zuhanykabin.


Decor Stone Australia- Ledge Stone Application, previous video - Duration: 3:39. Budapesti burkolók Difference Kft. A kőfeldolgozás történhet fűrészeléssel vagy roppantással, aszerint, hogy egyenes, simább vagy durva, egyenetlen élekre, felületekre van szükség. Ezekből a hasított kövekből készülő burkolatokat mediterrán burkolat néven említi a szakma. Az elnevezés a kövek elhelyezésének módjára, valamint a színvilágára is utal.


A szentendrei Antik Centrum éve foglalkozik cementlapok és mozaiklapok kereskedelmével. Fürdőszoba burkolatok kézzel készített mázas kisebb méretű lapok, vagy ha erre nincs lehetőség, mert kicsit drága akkor ma már nagyon jó utánzatok. A kőburkolatok leginkább a mediterrán stílus kedvelőit nyűgözik le, ám a természet közelségét szimbolizáló burkolatok tökéletesen beilleszthetőek szinte bármilyen stílusba.


A Sintesi Marmolada burkolatra különösen igaz ez.

Tégla padlólap, burkolatok Padló burkolatok téglákból konyhákba, nappalikba, kültéri burkolatok építéséhez Legősibb építőanyagunk az agyag, később égetéssel szilárdított szerkezetűek mára már az elterjedtebbek, de a hagyományos vályogtéglák újra kedvelt építőanyagok. A fagyállóság, a kopásállóság és a burkolólap vastagsága fontos kritérium az anyag választásakor, ami lehet kerámia, fa, műanyag, beton, kő, tégla vagy akár gumi is. Ft bruttó áron az ország egész területére kiszállítjuk.


Csodaszép mészkő burkolatok ! Mészkő burkolat béltérre, kültérre. Több száz referenciaképen. Modern és klasszikus kőburkolatok! Széles választék, gyors átfutással! Világszínvonalon egyedülálló kőből.


Vállalok Teljes körű burkolómunkát. Lakásokban, irodákban, üzlet helységekben hideg burkolást és felújítást. Kerítések, fürdő szobák, konyhák, teraszok,erkélyek stb… hideg burkolását. Mediterrán valamint természetes kő burkolatok elkészítését.


Vízcső törés utáni helyreállító, javító munkáit is szívesen elvégzem. Kisebb munkákat is ! Az első időszakban főleg Olasz és Spanyol csempe és szaniter gyártók árucikkeit forgalmaztuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések