2016. július 29., péntek

Laminált padló tisztítószer

Erre figyelj a laminált padló tisztítása során: Vannak bizonyos aranyszabályok, amikre jobb, ha odafigyel az ember, mikor a laminált padló tisztítását végzi. Mivel teljesen áttetsző, alapvetően nem tűnik fel, de mivel kémiai hatásokra képes elszíneződni, fontos a. Még jobb, ha speciális laminált padló tisztítószert és felmosó mopot használunk. A tisztítófolyadék használata roppant egyszerű és gazdaságos: liter vízhez adjunk egy kupaknyi tisztítószert. A laminált padlón (tulajdonságainak köszönhetően) a szennyeződés nem tapad meg, így agresszív tisztítást sem igényel.


Kezdőlap TISZTÍTÓSZEREK, HIGIÉNIA Parketta és laminált padló tisztítás, ápolás.

Showing all. Kivánságlistához adom. KIEHL Parketto-clean Koncentrat, parketta és lami.


ALEX LAMINÁLT PADLÓ TISZTÍTÓSZER , EXTRA VÉDELEM, 750ML és még termék közül választhat a kategóriában. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára.


Van olyan laminált padló , amire év a garancia, de akad olyan is, amire bátran vállalnak akár év garanciát is. A különbség egyértelműen befolyásolja az élettartamát.

Padlófűtésnél is alkalmazható, felülete rendkívül ellenálló: a cigaretta parázs, a tisztítószer nem károsítja, kopórétegük nyomás- és karcálló. Hogy milyen legyen a laminált padló , nem attól függ, hogy mások milyen lamináltpadlót választottak, hanem, hogy hozzád melyik illik jobban! Napjaink laminált padlói hihetetlenül strapabírók és kimondottan könnyen ápolhatók. Ebben az oktató videóban megmutatjuk, hogyan rakhatja le önállóan a laminált padlót és mire van. Mosószer ALEX extra védelmet alkalmas minden típusú laminált, vinilových és parafa padló.


Tökéletesen tisztítja és védi a padlót a nedvességtől és a foltokat. Az ALEX laminált padló tisztítószer extra tisztaságot, védelmet és ápolást kínál. Laminált padló 8mm vastagságban. Manapság rendkívül nagy népszerűségnek örvend a laminált padló. Felvetődik a kérdés, hogy mi a népszerűség oka, illetve melyiket érdemes választanunk, ha mi is mellette tennénk le a voksunkat.


Szappan tisztítószer ALEX különösen alkalmas laminált és parafa padló. Az ALEX szappanos tisztítószerrel a laminált vagy parafa padlód is tökéletesen tiszta és védett lesz. Gyengéd tisztítás a kényes padlóhoz: A Leifheit parketta és laminált padló tisztító kíméletesen tisztítja a parkettet és a laminált padlót. Speciális összetételének köszönhetően nem hagy csúnya foltokat a felületen. Az új Bona Spray Mop megkönnyíti padlója tisztántartását.


Tisztító szett fa, laminált és parafapadlókra. A Bona Spray Moppal a tisztítószert könnyen felpermetezi padlójára, majd a mop tisztító pad-jával könnyedén áttörli. A laminált padló vásárlásakor érdemes figyelni arra, hogy ez a padlótípus nem újítható fel, ha egyszer lejárt az ideje, cserélni kell.

Vagyis a laminált parkettát nem lehet lakkozni vagy csiszolni. Ennek ellenére egy megfelelő minőségű laminált padló meglepően hosszú ideig, akár több évtizeden át is használható. Kaindl laminált padló tisztítószer Ezeknél a típusú padlóknál a tisztítás viszonylag egyszerű, amit rendszeresen szükséges elvégezni.


Ezzel járulhatunk hozzá ahhoz, hogy tartósak, fényesek legyenek, és megőrizzék szépségüket. Mégsem hanyagolható el, mert a mindennapi használat során a parketta, a járólap vagy éppen a laminált padló is egyre koszosabb és fénytelenebb lesz. Sőt, az esztétikai szempontok mellett egészségügyi szempontból is jelentős szerepe van a padlótisztításnak, hiszen számos baktérium otthona lehet egy elhanyagolt járófelület. Emsal parketta és laminált padló ápoló- és tisztítószer – 7ml.


Csíkmentes tisztítás és gyengéd ápolás. A PROtec impregnációnak köszönhetően hatékon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések