2016. július 15., péntek

Hisec ajtó tatabánya

A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól! Országos beépítés és szállítás!


Biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban! Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy biztonsági ajtóinkat ( HiSec biztonsági ajtók , Gerda biztonsági ajtók és minőségi fém biztonsági ajtók) - a lehető legkedvezőbb feltételek mellett - beépítéssel az ország egész területére, szerződött futáraink rövid. Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon.

Online rendelés és webáruház itt! Szinte minden nap jön hozzánk olyan Hisec ajtó tulajdonos, aki okosba vásárolta és szereltette be az ajtót, de a szaki vagy kereskedő már fel sem veszi neki a telefont. Természetesen vannak becsületes adócsalók is, de pár ezer forint miatt nem éri meg kockáztatni.


A rosszul beépített ajtót újra ki kell bontani, mert a. A fenti ár tartalmazza a kiszállítást ( Tatabánya területén) és beszerelést is ! HI-SEC - acél biztonsági ajtó termékjellemzői: Ajtóink elnyerték a MABISZ és ÉMI minősítést. Oldalanként 25- mm vastag, magas minőségű acéllemez, belseje acélszerkezetű biztonsági merevítéssel a kilincs és a pánt oldalán külön megerősített, így a HiSec biztonsági ajtó jobban ellenáll a behatolással szemben. A tokszelvény mm vastag, acéllemezből készült.

Tulajdonsága, hogy rendkívül merev. Műanyag nyílászáró, HiSec biztonsági ajtó Miskolcon Óriási kedvezménnyel! Hi-Sec Acél biztonsági ajtó már 74.


Ft-tól, továbbá nyílászárók(MŰANYAG, FA, ALU), télikertek teljeskörű árnyékolástechnikával. Díjtalan felmérés, tanácsadás, árajánlatkészítés. Rövid határidő, szakszerű szerelés.


Ajtó mérete: 96x20 86x2(borítás nélküli, azaz falközépre építhető). MABISZ minősített a bejárati ajtó és ÉMI minősítéssel rendelkezik. A sütik kis méretű szöveges fájlok, amiket a weboldalak arra használnak, hogy javítsák a böngészési élményét. Az érvényes jogszabályok alapján tárolhatunk olyan sütiket a böngészéshez használt eszközén, amik létfontosságúak a weboldal működéséhez.


Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Az ajtó szárnyrész – mm vastag magas minőségű acéllemez, belseje acélszerkezetű biztonsági merevítéssel a kilincs és a pánt oldalán külön megerősített, így az ajtó jobban ellenáll a behatolással szemben.


Fém bejárati ajtó társasházi biztonsági célokra is, acél bejárati ajtó. Kedvező árak folyamatos akciók az Áron Ház Kft ajtó és ablak szaküzletben Budapesten. Mi bármely méretű ajtó cseréjét meg tudjuk oldani!


A felső ablak azonos színű az ajtóval és lehet tele vagy üveges kivitelű!

Rengeteg beltéri ajtó. Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett. Találatok Ablak Tatabánya keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Tatabánya közelében található nyílászáró területen dolgozó válallkozásoktól.


Sötétmogyoró HiSec Ajtó. Cseresznye HiSec Ajtó. Utoljára megtekintett. Még nem tekintett meg egy terméket sem. Zármentésben nem tudunk segíteni, webáruház vagyunk, a termékeket.


Az ár tartalmazza az ajtó kiszállítását, a régi ajtó bontását, a falnyílás kisebb átalakításait, az új ajtó beállítását és rögzítését dűbellel és PUR habbal, a sitt és a régi ajtó elszállítását. A beépítés ára egy szabvány, kb. X 2cm-es falnyílásnál értendő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések