2016. július 14., csütörtök

Színezett ajakbalzsam

A Krémmánián lévő ajakápolók listája népszerűség szerint rendezve. A testes, rendkívül tápláló stift olyan jótevőkkel van tele, mint a mango- és sheavaj. A száraz, érzékeny ajkaknak pont erre van szükségük ahhoz, hogy kellemes érzetűvé és selymessé váljanak.


A lágy textúrájú, extra könnyű, színezett ajakbalzsamok idén a kedvenceink! Amellett, hogy védik és ápolják az ajkunkat, még fel is dobják a megjelenésünket.

SPF50-es védelmet nyújtó ajakbalzsam , lágy színekkel és természetes hatóanyagokkal. Puha és hidratáló ajkakat adó, tápláló formulájú színezett ajakbalzsam. Jojoba olajat, E és C vitamint tartalmaz ami ápolja az ajkakat, és SPF 15-el védi őket a káros UVA és UVB sugaraktól.


Lassan beköszönt az ősz és vele együtt a szeles, hideg napok, amikor ajkaink érzékeny bőre nagyobb igénybevételnek van kitéve. Már most érdemes elkészíteni ezt a természetes összetevőkből álló, színezett ajakbalzsamot, ami nem csak óvja az ajkakat, de csókosabbá is teszi őket. A színezett ajakbalzsam enyhe színt ad az ajkaknak, hidratálása átlagosnak mondható.


Elégedett vagyok a termékkel.

Hasznos volt az Ön számára ez az értékelés? Ajakbalzsam - nagy választék, kedvező árak! Vásárolj ma a Rossmann Online Drogériában!


Az ajakbalzsam inkább szükségszerű ma, mint egy smink termék, és miért nem? Bár a piac tele van különféle ajakbalzsamokkal, a színezett ajakbalzsamok mindig a mi kedvencünk. Az őszi-téli szezonban a szánk is több ápolást és gondoskodást igényel. Ha könnyen kiszára kireped az ajka ezzel a pofonegyszerű. Egy exkluzív formula természetes alapanyagokból, mely regenerálja ajkait és enyhe színt kölcsönözve óvja őket a napfénytől.


Színezett ajakbalzsam házilag, perc alatt: nincs benne irritáló anyag. Ezzel a balzsammal ajkai regeneráltak és természetes, lágy színűek lesznek. Erőteljesen kavarjuk a készítményt kb.


A megtöltött tubust hagyjuk pihenni, amíg a balzsam felülete láthatóan megszilárdul, majd rátesszük a kupakját és a hűtőszekrénybe helyezzük kb. A Maybelline ajakbalzsam az SPF védelmet nyújtó legjobb ajakápolás. Azt állítja, hogy az ajkakat jól hidratálja órán keresztül.


Egy másik pozitív pont az ajkak színéről, hogy a legmagasabb SPF értéke 2 amely segít megakadályozni a száraz és sötét ajkakat.

Kicsit keresgéltem és rátaláltam erre az egyszerű, könnyen elkészíthető és Nekem úgy tűnik hatásos színezett ajakbalzsam receptre! Az értékes összetevők, mint a gránátalma, mandarin, grapefruit, citrom- és narancshéj kivonatok, kényeztetik az érzékeny ajkakat. Ezenfelül illatuk friss és finom. A kandelillaviasz, amely egy fenntartható. Fresh Sugar ajakkezelés a Tulipán Srácok!


Olcsó Care Colour lip balms stick Apricot színezett ajakbalzsam ml Szájkontúr ceruzák árak, akciók. Csábító ajkak, lágy, selymes színekben, melyek nem is láthatatlan, mégis átlátszóak -pont a tökéletes középút. Mangóval és Shea-vajjal feltöltve, hogy ajkaid kellemesen puha, finom érzetűek maradjanak.


Sante Smooth Color Kiss Szinezett ajakbalzsam - soft plum - hipoallergén biosmink: Puha állagú, színezett ajakbalzsam. Finom, gyümölcsös illat. CAMALEON RED SUNSHINE SZÍNEZETT. Rátesszük a kupakját és a hűtőszekrénybe. Luxe színezett ajakápoló SPF 15.


Bőrsimító ajakbalzsam jázminnal és E-vitaminnal. Intenzíven regeneráló ajakbalzsam. Hidratáló ajakbalzsam.


MÁRKA: Sleek Makeup TERMÉK: Candy Tint Balm Gazdagon színezett SPFápoló ajakbalzsam Fényűzően krémes, ápoló olajokkal dúsított gyönyörű színű, kellemes édeskés illatú pigmentált, színezett ajakbalzsam , mely szinte ráolvad az ajakra és hosszan tartó hidratáltságot biztosít a benne található Jojoba olajnak és E-vitaminnak köszönhetően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések