2016. július 12., kedd

Haleszi tüzép

Az ország egész területén vállaljuk fuvarfeladatok ellátását fix, billenős és önrakodós járműveinkkel. Felépítményeink alkalmasak ömlesztett szóródóáruk, raklapos, konténeres és egyéb árufélék szállítására is. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak.


Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Halásziban településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Kiskunfélegyháza XIII.

Tüzeléstechnika - Hirdetés $$ Aranyhegyi Tüzép. A telefonszámot csak az előfizető en. Haleszi Tüzép címe, telefonszáma és szolgáltatásai. Keresse építőanyag kereskedéseinket Győr-Moson-Sopron megyében.


Cégünk kezdetben teljes mértékben kiskereskedelemmel foglalkozott, ami a közvetlen vonzáskörzetet látta el mindennapi árucikkekkel. Később - törekedve a vásárlók még jobb kiszolgálására fejlődött ki a jelenleg főt foglalkoztató, közel húszezer terméket kínáló kereskedelmi egység, amely ma már Kft. Kellei Kereskedőház Kft.


Gyártói akciós katalógusok, Latminute akciók, Gépkölcsönzés. Winkler Tüzép Webshop Webshopunkban minden fontos építőanyagot megtalál.

Amennyiben olyan terméket keres, melyet a webshopban nem talál meg, kérjen rá egyedi árajánlatot. Ajtók, ablakok nagy választékban! Nagy- Tüzép széles kínálatából! RockFix Strasszhabarcs! WINKLER - Tüzép Kft.


Még több információ a tüzép helyek oldalon. TÜZÉP Vállalat tulajdonába. A hitelt az ügyfelek a banki nyitvatartási időn túl, akár hétvégén is igényelhetik a Tesco Pénzügyi Partner pultok nyitvatartási idejében. Ft nyújt lehetőséget a nyitvatartási időn túli gyermek- felügyelet.


Füzesabony, Hunyadi u. Cégünk széles körű tüzeléstechnikai tevékenységet végez magasan képzett szakemberekkel. Legjellemzőbb működési területeink: -ipari és lakossági kazánok, égők üzembehelyezése, karbantartása és szervizelése, -napkollektorok beüzemelése, javítása, -tüzeléstechnikai mérések végzése, -tervezés. Kiváló tűzifa, könnyen gyulla lassan szép lánggal ég, kellemes meleget áraszt és nem érzékeny a tárolásra, akár vizesen is könnyen begyullad.


Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. Helytelen adatok bejelentése. Tüzelő- és építőanyag kereskedés. További információk a Cylex adatlapon. Online árlista, egyedi ajánlatok.


Tégla, Cserép és minden egyéb.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Megosztásokat köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések