2016. július 18., hétfő

Limonádés üveg

A limonádés üveg kiválóan illeszkedik egy kerti parti vagy vendégség hangulatába. Tölts bólét, frissítő limonádét vagy akár. Méhkas alakú limonádés üveg fém tetővel és csappal.


Környezetbarát eljárással kialakított 1 -ban újrahasznosított üveg. Design kialakításának köszönhetően kiválóan illeszkedik egy kerti parti vagy vendégség hangulatába.

Az italadagoló dekoratív kialakításának köszönhetően kiválóan illeszkedik bármely kerti parti vagy összejövetel hangulatába. Töltsd meg akár friss limonádéval, pezsdítő koktéllal vagy a kedvenc italoddal, a siker garantált. A liter űrtartalmú limonádés üveg az ideális választás számodra, ha jellemzően nagy mennyiségben készítesz limonádét vagy egyéb italt – tehát ha pl. Különlegessége még méretén túl, érdekes formája, ami miatt jól fog mutatni, akárhova teszed is! Minőségi konyhafelszerelés a stílus és a praktikum jegyében.


Olyan eszközöket kínálunk, melyek élvezetessé és kreatívvá teszik a mindennapi tevékenységet a konyhában. Házimunkából legyen hobbi. Kaktusz csapos üveg literes Akció!

Retro hangulatú, vidám mintás csatos üveg , liter üdítőhöz. Elengedhetetlen parti kellék a nyári piknikekhez! Tökéles választás a forró napokra hűs limonádékhoz vagy gyümölcslevekhez! A hűsítő limonádé felszolgálására nincs is ideálisabb egy csapos limonádés üvegnél. Ez a L-es darab nem csak csapos, csatos is – ugyanis a szintén üvegből teteje fém csappal rögzíthető.


Ugyancsak itt, a csatnál, van egy fém fogantyú is, amivel biztonságosan lehet szállítani az üveget, akár megtöltött állapotban is. Ingyen szállítjuk 10. Ft feletti vásárlás esetén. Anyaga: üveg , fém, műanyag, gumi, Tartalma: 1. Bulikellék mustra: csapos limonádés üveget hol vegyek, és mennyiért?


Az otthoni piknikek, grillezések, gyerekzsúrok, esküvők lassan elengedhetetlen kelléke lesz a csapos limonádés üveg. Az üveg elején dekoratív felirat található amely kiválóan illeszkedik egy kerti parti vagy vendégség hangulatába. Bármilyen frissítő itallal feltölthető. A termékárakat és s. Limonádés üveg csappal ár Zarges kerék csappal Z 300.


Részletek Üzlethez.

Home Made limonádé adagoló, l - Kitchen Craft. Egyéb nevei: üveg csappal, csapos üveg , limonádés üveg csappal, befőttes üveg csappal, limonádé üveg csappal, üvegtartály csappal, csapos italadagoló, csapos limonádés üveg. Az állvány nem tartozik az italadagolóhoz. Ib Laursen stílusos és dekoratív limonádés üveg a nyári hőségben kiváló hűsítő italokkal szolgál!


Szerezd be nálunk az ide nyár szuper kiegészítőit: limonádés üveg , pohár szett, üveg palack led világítással, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések