2016. február 5., péntek

Trópusi fa teraszburkolat

Cégünk több mint éve alakult vállalkozás, melynek fő profilja a különböző fából, de különösen trópusi tömörfákból készült kültéri fa teraszburkolati rendszerek forgalmazása, beépítése országszerte. Cégünk már a kezdetekkor fontos szerepet vállalt a kiemelten tartós, exkluzív egzotikus teraszburkolatok. Kültéri vagy egyes beltéri helységekbe ajánlott a trópusi fa teraszburkolat , fontos, hogy csak felülről csavarozva és alumínium szerkezetre építve felel meg ez előírásoknak, ha azt szeretnénk, hogy tartós maradjon trópusi fa teraszunk Európai éghajlaton. Teraszburkolatok fából – natúr és Thermowood eljárással készült különleges minőségben.


Környezetbarát, vegyszermentes kezelésüknek köszönhetően egészen más kategóriát képeznek a hagyományos szárított és vegyszerekkel tartósított, fa teraszburkoló anyagokkal szemben.

Trópusi fa teraszburkolat. A kültéri fa teraszburkolat egyre népszerűbb, igen sok trópusi fafaj elérhető már hazánkban is, melyek különleges rajzolatukkal, utánozhatatlan színeikkel rendkívül egyedivé, exkluzívvá tehetik otthonunkat. A trópusi fa teraszburkolat alapanyagát egyenesen a gyártótól szerezzük be. Az általunk kínált termékek trópusi fából készült beltéri és kültéri burkolatok. Kültéri burkoltok: fa teraszburkolat , wpc kompozit teraszburkolat , falburkolat.


A magas kopásállóság miatt a trópusi fafajták nemcsak terasz kialakítására ideálisak, hanem kerti járdának, medence köré napozó terasznak, csónak kikötőbe stégnek. A garantált minőség érdekében kiszállítás előtt egyesével újra átválogatjuk az egyes kültéri faburkolatokat, elemeket, hogy Ön kizárólag prémium terméket kaphasson!

Fa olajat csak esztétika miatt ajánljuk, de sok esetben lerakás után érdemes akár több hónap múlva, mert nem biztos, hogy szükség lesz egyáltalán a felületkezelésre, akkor viszont teljesen gondozásmentes fa teraszról beszélhetünk. Természetesen mivel fa , ezért akár évekkel később is lehet olajozni, nem úgy, mint a műanyag teraszburkolatokat. Tipikusan ilyenek a vízzel gyakran érintkező szerkezetek, hidak, kikötők, stégek, a medencéket körülölelő járófelületek.


De a lakberendezésben is jól használható a trópusi fa , elég, ha eszünkbe jut a teraszburkolat , a fa parketta, a fürdőszoba burkolata és berendezése. Egyes trópusokról származó fafajok vegyszeres. Ha azt szeretnénk, hogy tartós maradjon trópusi fa teraszunk Európai éghajlaton.


Ha fedett helyre kerül kültéren egy trópusi fa teraszburkolat akkor kevesebb probléma merül fel. A trópusi teraszburkolatok nem évgyűrűs fák ezért vigyázni kell a vetemedése miatt. Nagyobb mozgásra képes, mint egy európai éghajlatról. Twinson WPC burkolat trópusi fa teraszburkolat helyett!


Műanyag fa teraszburkolat , fa teraszburkolat , kültéri burkolat, falburkolat! A vörösfenyő teraszburkoló egy nagyon jó ár-érték arányú termék, ezért lehet egy nagyon jó döntés az Ön számára. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől.


Folyamatos teraszburkolat akciók. A Wood Plastic Composites WPC burkolat, azaz a fa műanyag kompozit teraszburkolat , medenceburkolat, kültéri falburkolat, kerítésrend- szerek és kerti bútorok közel éve jelentek meg a világpiacon, mint egy környezetbarát alternatívái az európai és a trópusi fa teraszburkolat rendszereknek.

KÜLTÉRI FA BURKOLAT. A nappali funkciójának megfelelő fedett vagy nyitott terasz nagyon hasznos a melegebb időszakokban. Tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, vagy egyszerűen csak kiülhetünk hétvégén relaxálni, beszélgetni, olvasgatni, élvezve a friss levegő mozgását. Az elkészült teraszburkolat vegyszeres védelmet nem igényel, de – természetes anyag lévén – az ápolást meghálálja, így teraszdeszkáinkat szállítás előtt rétegben, minőségi faápoló olajjal kezeljük. Keskeny deszkázat akácfából - a yachtok, vitorlások ihlette teraszburkolat az Ön kertjét is csodálatossá teszi!


Finn import borovi fenyő thermowood teraszburkolat AB minőségben, Dprofil 26x1és 26x140mm méretben. Hőkezelt kültéri fa teraszburkoló anyag, amely a thermowood eljárásnak köszönhetően rendkívül tartós, a kültéri behatásokra passzívan reagáló, hosszúéletű faanyag. A fa teraszburkolat ebből adódóan szinte minden esetben meghitt, otthonos hangulatot kölcsönöz melegségével, természetközeliségével.


Miért ennyire népszerű? WPC teraszburkolat a legnépszerűbb. A fa és a műanyag tulajdonságait ötvözi: a nagyobb arányú tulajdonságait fogja mutatni a külsejében.


Ha szép és igényes környezetet szeretnénk látni magunk körül, nem pedig egy plasztik kalitkát, ne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések