2016. február 23., kedd

Osb lap tulajdonságai

Egy ház, ami több generációt is túlél – ez minden család álma. Az MFP panelek segítségével ez az álom valóra válhat, mivel ellenállnak a napfénynek és az esőnek, az alaptalaj rezgéseinek, a szútámadásoknak, vagy a fiatalkori bolondozásoknak is. Tulajdonságai a felhasználási körülményekhez igazíthatók.


A csiszolás után műgyanta bevonattal ellátott, így kopásálló, víztaszító, tökéletesen sima felületű. Ez utal az anyagszerkezetére, ami a lapok szilárdságát, tartósságát biztosítja. Minőségét tekintve különböző osztályokba soroljuk őket.

Nem vetemedik, mint a deszka, többféle vastagságban, nagy a víztaszító képessége, sima, tiszta felületű. De például egy régi faházat is újjá lehet varázsolni, ha beburkoljuk Betonyp lapokkal. Beltéri felhasználás A könnyűszerkezetes és hagyományos építőrendszerek kiegészítő panel elemeiként is. Az általunk forgalmazott OSB Superfinish lap impregnáltságának köszönhetően időszakosan vízálló. Az építkezés során a csapadék nem tesz kárt benne.


Előnyei közé tartozik, hogy az idő múlásával sem vetemedik meg. Környezetbarát anyag, mivel sokszor olyan faanyagot használnak fel. Ezt a sokoldalú faanyagot évvel ezelőtt, Észak-Amerikában használták először, tulajdonságai pedig a felhasználás körülményeihez igazodnak.

Igen kedvelt anyag az építkezés terén, hiszen nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik. Az Oriented Strand Board szókapcsolat rövidítése, amelyet magyarul úgy fordíthatunk, hogy irányított szálelrendezésű lap. Elnevezése is utal. OSB és OSB nedves környezetben alkalmazható A rétegelt lemezzel szemben előnye, hogy alacsonyabb értékű alapanyagból lehet előállítani, emiatt fajlagosan olcsóbb. A lemez speciális tulajdonságai a nagy hajlítószilárdsági és rugalmassági modulusz értékei.


Ezért nemcsak az építőipar területén, hanem a bútoriparban és a belsőépítészetben is jól használható. Cementkötésű faforgácslap (Betonyp építőlemez) Egészséges kérgezett fenyőfa és cement: ezekből az alapanyagokból állítják elő évtizedek óta egyik legsikeresebb terméküket. A modern építőanyag!


Amerikában már több évtizede gyártják és használják,ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt. Alapanyaga hosszú szálú faforgács amit magas nyomáson3barés hőmérsékleten préselnek egybe. A faforgács háromrétegű. Ezeket a faszálakat vonják be egy külső kötőanyaggal, majd hő és magas.


Zso-Fa Fakereskedés fatelep. Tisztelt Vásárlóink! ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük. OSB lapok a Skandináv Fatelp kínálatában. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee!

A BSH egy olyan építőanyag, amely mindenhol használható, ahol számít a teherbírás, a forma stabilitása és még a szépség is. A forgácsok akár 1mm hosszúak is lehetnek. Az OSB lapok vízálló ragasztással készülnek. Fő felhasználási területük az építőipar, de alkalmazhatók a csomagolóanyaggyártásban, kárpitosiparban. A hazánkban legnépszerűbb OSB -lapok vízállósága kiváló, a felület csiszolása után műgyantával borított, ennek köszönhetően tökéletesen sima felületű, kopásálló és teljes mértékben taszítja a vizet.


Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós IKO zsindely ár 300. HÍVJON MINKET MOST! Nálatok, de az áru minőségével meg voltam elégedve. Bár több mint éve gyártják, hazánkban az utóbbi évben nyert igazán elismerést sokoldalú.


Kül és beltéri felhasználásra egyaránt. A gipszkarton egy két papírréteg közé sajtolt vegykezelt és szárított gipszrétegből áll. Használata igazi sláger manapság az építkezéseknél, hiszen remek tulajdonságai vannak.


A szárazvakolásnak nevezett technikánál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések