2016. február 12., péntek

Szilikon lap

Nagytisztaságú melegen vulkanizált szilikon termékeink melyet vulkanizáló présgépen sajtolással állítunk elő. ShoreA mely a gumiipari szabványban középkeménységnek felel meg, de ettől eltérő keménységben is megrendelhető. Ajánljuk rezgéscsillapítás, hőterelő - hőáramlás gátló, tömítéstechnikai feladatokra valamint csúszásmentes felületek kialakításához. A színes szilikon lap az általános alapszínekből készülhet: fekete szilikon lap , fehér szilikon lap , szürke gumilap, barna szilikon lap , kék szilikon lap , piros szilikon lap , sárga. Szilikon lemez gyártás - Bondex Kft szilikon üzem.


A sziloxán egységek rövidebb láncoktól (olajok) a többszörösen kapcsolódó térhálós szerkezetet is felvehetik.

Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Hőálló szilikon lap (2) ELŐNYÖK Bondex Kft. ISO rendszerrel igazolt gyártással, magas minőségű és kedvező árfekvésű szilikon termékkel lássa el. SZILIKON TERMÉKEK OLCSÓ WEBÁRUHÁZA! A macaron tanfolyamokon nagyon gyakori kérdés, kell-e szilikon lap a macaron sütéshez?


Ebből a videóból megtudhato hogy mikor igen, és mikor nem. Szeretettel várlak a következő. Fehér szilikon lap 315x3mm Fekete színű szilikon lap 300x300xmm Érdeklődjön aktuális raktárkészletünkről!

Alkalmazható melegüzemű gépek,sütőipari berendezések tömítésénél. Cégünk a Bondex Fa, Gumi-, Műanyaggyártó és Kereskedelmi Kft. Fő tevékenységi körünk, a melegen vulkanizált szilikon kaucsuk alapanyagokból készülő termékek gyártása és forgalmazása. Sokoldalú felhasználást tesz lehetővé anyagának köszönhetően. A szilikon eszközök a konyhában megkönnyítik a munkát.


Gumilemez, gumi tábla, gumi lap , gumiél, hótoló gumi ipari gumilemezek Az ipar szinte valamennyi területére tudunk megfelelő méretű és minőségű gumilemezt, gumi táblát, gumilapot szállítani. Széles kínálatunkból kedvező áron, akár egyedi árakon is kiszolgáljuk megrendelőinket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a lehető legjobb árat kapja! A házi szappan és gyertya készítéséhez is remekül használhatod a szilikon sütőformákat!


Széles befoglaló és vastagsági méretválasztékban gyártjuk és forgalmazzuk, így a felhasználási körülményeket figyelembe véve mindenki megtalálhatja a számára legjobban megfelelő síklemez terméket. A magyarországi gép-, élelmiszer- és gyógyászati piacon meghatározó szerepet töltünk be. A TESCOMA PRIME konyhai szilikon lap nagyszerű segítő a karácsonyi sütik, tészta, édességek, édes és sós sütemények, marcipán, szamóca és minden egyéb finomság elkészítéséhez.


Emellett a sütőben és serpenyőben is használható. Kínál Önnek a legjobb minőségű szilikon hab lap a versenyképes ár. Vagyunk szentelt a legjobb kínai szállítója különböző szilikon hab lap gyártott-ban Kína.


A gyár jó értékesítés utáni szolgáltatást és gyors kiszállítás. Emiatt tisztítása is rendkívül egyszerű, nem kell kapargatni a leragadt tésztadarabokat.

A nyújtólap méretvonalakkal, jelölésekkel van ellátva, melyes segítségünkre lehetnek. A lap anyaga lehet például paraffin, vagy szilikon. Gyakran puha, deformálható anyag, mely a hőmérséklet növekedésével még képlékenyebbé válik: ez elősegíti a felületek közti légrések jó kitöltését. Vastagságtűrése ±mm.


Olyan vállalkozás web oldalára utaló link ajánlást fogadunk el, mely vállalkozás: profil gyártással, profil forgalmazással, profil feldolgozással, felhasználással, a fenti tevékenységek valamelyikéhez társítható segédanyag, szerszám, gép vagy védőfelszerelés gyártásával, forgalmazásával foglalkozik, és a vállalkozás elérhetősége (helység) a honlapjáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések