2016. február 3., szerda

Tüzép csepel

Tüzép csepel

Termékeink: , gipszkarton, Ytong, Mapei termékek. Kedvező árak mellett vállalok kézi, illetve gépi kútfúrá. Kérjen árajánlatot Budapest közelében található építőanyag kereskedés, tüzép területen dolgozó válallkozásoktól. Ház Centrum ismertetés.


Adatkezelési tájékoztató. A Jurácsik Park Kft. Hőszigetelő rendszerek, gipszkarton. Cement, mész, tégla, kútgyűrű, csemperagasztó, egyéb építőanyagok is. Házhoz szállítást is vállalunk.


Jelenleg nyitva tartó Építőanyag kereskedés, tüzép Budapest XXI. Tisztelt Ügyfelünk! Csakúgy mint Önök, az elmúlt hetekben mi is nyomon követtük a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és ennek megfelelően reagáltunk, hogy a lehető legjobb módon elkerüljük annak a munkatársainkra és a termékellátásra gyakorolt hatásait.


Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár. Családi vállalkozásként a ’80-as évek óta foglalkozunk tüzelő- és építőanyag- kereskedelemmel. Ezeken kívül egy fatelepet üzemeltetünk, ahol az értékesítésen felül szolgáltatásokat is nyújtunk.


Tüzép Budapest XXI. Most ingyenes kiszállítással csepelieknek mfeletti rendelés esetén! Csepel -szigeten és környékén. Kezdetben kisebb munkálatokat végeztünk, majd nagyobb projekteken is elkezdtünk dolgozni: betontörés, épületbontás, sitt szállítás, illetve.


Több mint tíz éves tüzépes tapasztalattal, szakértelemmel, és megújuló árukészlettel várjuk régi -, és új vásárlóinkat! Megközelítés: Autóval az Mhalásztelki lehajtójánál kell lekanyarodni, majd onnan Halásztelek felé. Rákóczi Ferenc úton. A körforgalom (Shell kút) után, 4méterre található az iskola, az út bal oldalán.


Hagyományos és korszerű építőanyagok széleskörű választékban a Békás Épker Kft kínálatában. Több éves tapasztalat, barátságos kiszolgálás, mennyiségi kedvezmények. Megértésüket köszönjük!


Magyarországon kapható építőanyag kedvező árú forgalmazását biztosítja Önnek. Széles választékunk lefedi egy tüzép építőanyag kínálatán túl minden építési, felújítási munka, vagy barkács tevékenység anyagait és eszközeit - minden egy helyen kedvezményes áron. Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a járványveszély miatt lehetőleg e-mailben vagy telefonon keressenek minket. Telephelyeinken az értékesítés és árukiadás zavartalanul működik.


Zso-Fa Fakereskedés fatelep. ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük. Vas- és acéltermékek Budapest, Fót, Szada, Vecsés, Ér Budakeszi, Pilisvörösvár és Tatabánya települések körzetében, építőanyagok, Makita, Hitachi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések