2016. február 8., hétfő

Lábazati indító profil ár

LÁBAZATI INDÍTÓ PROFIL. A homlokzati hőszigetelő rendszerek indító profiljaként használják. Vízsoros cseppentővel ellátott, így a megfelelő páraelvezetésben és szellőztetésben is fontos szerepet játszik.


Lábazati indító profil 10cm, homlokzati homlokzati hőszigetelés kivitelezéséhez. Az anyaga alumínium, vízorros kialakítású.

Ellenáll a korróziónak. Olcsó ár ,gyors kiszállítás. A lábazati indítóprofil a hőszigetelő lapok felragasztását segítő alumínium szegély. Az épület szigetelésénél, elválasztja a homlokzati és lábazati részeket. Mivel vízorros kialakítású, az épület falán.


Lábazati kezdőelem, indító profil és tartozékai: Lábazati kezdőelem. Hőszigetelő rendszerekben a szigetelőanyag felrakását megelőzően kell felrakni a szigetelésnek megfelelő vastagságban. Kapcsolódó termékek: profil.

Ez tartja meg a szigetelő lapokat. Kőzetgyapotnál a nagyobb súly miatt fémszeges, hőszigetelt dűbelt kell használni míg a polisztirol rendszernél elég a hagyományos műanyag szeges műanyag házas dűbel. Aluminium lábazati indító profil 6xmm. Elfelejtette jeszavát? Nincs még profilja?


Szélessége igazodik a szigetelőanyag. Alumínium indítósín hőszigetelő rendszerekhez. Thermomaster UZ indító profil lábazati mm. Masterprofil CECW-gipszkarton profil m. Alu lábazati indító profil Ebben a kategóriában összesen termék található. Böngéssze át virtuális polcainkat!


Ha lábazati indító profilt keres utólagos hőszigetelő rendszerhez, akkor a Thermpomaster termékeivel biztosra mehet. Rendeljen a kívánt méretben, mennyiségben! A hőszigetelő lapok felragasztását segítő, 10cm -es alumínium szegély. Az indító profil szélessége ugyan az legyen minta a ragasztani kívánt szigetelés. Kezdeti munkafázis az épület szigetelésénél, elválasztja a homlokzati és lábazati részeket, vízszint megadása.


Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Vásárolj lábazati indító profilt a Trans- Vidia Kft-nél! Kérj ajánlatot online vagy gyere be hozzánk személyesen! A profil vízorral készül, így megakadályozza a víz visszavezetését a szigetelés alá - nem engedi alulról felázni - ezzel megelőzi az alsó él mentén a színvakolat feltáskásodását. Felhasználási terület:. Az Alu indító profil biztosítja a homlokzati hőszigetelés alsó élének vízszintes, esztétikus és ütésálló kialakítását.


Homlokzati hőszigetelő rendszerek alsó élének esztétikus, ütésálló kialakítására szolgáló profil , egyúttal biztosítja az első sor hőszigetelő-anyag pontos beépítését. Vödrös vékony vakolat (4) Lábazati díszítő vakolat (1) Vakolat alap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések