2016. február 3., szerda

Hörmann billenőkapu

Minden érv az eredeti billenőkapu mellett szól:minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, kiforrott technikai megoldások. Basculante garage Hormann motorizzata con estetica identica alle porte a battente preesistenti. A Novoferm Hungária által forgalmazott lakossági billenő garázskapu összeszerelésének bemutatója. Szerelési útmutató. Segítség az összeszereléshez.


Végállás biztosítása gumiütközővel.

Bal oldali ábrán CH 70 Matt deluxe, antracit metál feülettel. Ezt a fajta szigeteletlen nyílászárót különösen azoknak ajánljuk, akik esztétikus, jól működő, de megfizethető garázskaput szeretnének vásárolni. A billenő garázskapu egyszerűségének és tartósságának köszönhetően az egyik legnépszerűbb garázskapufajta. Ezt a billenő garázskapu típust elsősorban azon családi házakhoz ajánljuk, ahol igénylik a minőséget, de csak szerényebb összeget szánnak a garázskapura. Négy szabványméretben és két alapszínben rendelhetők garázskapuink.


Ma is a legismertebb garázsajtó gyártó cég, mely kiemelkedő megbízhatóságával, minőségével és nem utolsó sorban biztonsági megoldásaival egyedülálló a piacon. Azt is szem előtt kell tartani, hogy a billenőkapu ajtólapja nyitás során kifelé billen, ezért utcafronton balesetveszélyes lehet a használata. RenoMatic szekcionált garázskapu meghajtással együtt most rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg.

Találja meg a tökéletes kombinációt! Ez a kettős védelem hosszútávon véd a korrózió ellen, így a kapu sokáig tartós és szép maradhat megőrizve újkori megjelenését. Raktárról, azonnal szállítjuk, vagy rövid határidővel egyedi méretben is elkészítjük. Hörmann , Normstahl, Ditec.


A családi vállalkozás a több mint éves kapugyártásban elért tapasztalatával és mintegy millió eladott kapujával Európa elsõ számú piacvezetõjévé vált. Billenőkapu a legjobb áron! Kiváló minőségű billenőkapukat kínálunk szinte gyári áron!


Ha nem szeret feleslegesen költekezni, akkor jó helyen jár. Egyedi, méretre gyártott garázskaput is rendelhet. Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot, hogy személyes ajánlatot adhassunk Önnek. Kérjen online árajánlatot! HÖRMANN termékkatalógus, katalógus.


Ez a kaputípus nem felfele nyílik, hanem oldalra. Ez akkor nagyon előnyös, amikor a garázsfödémet más tárgyak tárolása érdekében szabadon akarják hagyni vagy a kapulapot építési okokból nem lehet a födém alá állítani vagy szerelni. A függőlegesen bordázott megjelenés a legnépszerűbb, de ezen kívül számos acél és fa motívum megtalálható a választékban. Az alábbi linkre kattintva látható a billenő kapu kétféle beépítési módjához szükséges nyílásméretek. A horganyzott kapu- és ajtólapok a vágott élekkel együtt optimális védelemben részesülnek az időjárás hatásaival és a korrózióval szemben.


A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki.

Békéscsabán, a Szarvasi úton. A nyitás évében mindössze a laminált padló és szalagparketta uralta a termékskálát, majd a műanyag és fa ablak, bejárati és beltéri ajtó, tetőtéri ablak, garázskapu és az acél biztonsági ajtó került fel a palettára. ECOSTAR LIFTRONIC 5MOTOR GARÁZSKAPUNYITÓ 2DB TÁVADÓVAL és még termék közül választhat a kategóriában. A megbízható alapot mi adjuk hozzá. A további funkciók (lásd a 10. oldalon) a SupraMaticnál szintén.


Országos kiszállítás és beszerelés. Méretre gyártás alapáron. Gyors, pontos munkavégzés. Garázskapu, garázskapuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések