2016. február 4., csütörtök

Kalcium szilikát lap árak

Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Million Shoppers Want to Buy.


Kandallók kupoláihoz, éghető szerkezetek védelmére.

Bay Is Here For You! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. A kálcium- szilikát megfelel a legmagasabb szintű környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági követelményeknek.


Könnyű kálcium szilikát lapok. Nagy termikus stabilitással és jó mechanikai tulajdonságokkal, valamint nagy. Ez a kalcium - szilikát alapú különleges szigetelő lemez -ban mikrokapilláris szerkezetű és a kapilláris szívóhatása miatt a legintenzívebben szárítja ki a falazatokat és folyamatosan szárazon is tartja. Versenyképes árak , az iparág által jóváhagyott termékek, illetve ügyfélszolgálatunk kitűnő minősége az, amivel folyamatosan alátámasztjuk hírnevünket.


Tematherm (Nefalit) tábla merev, szigetelő anyag, amely kőzetgyapotból, kalcium - szilikát szálakból és egyéb ásványi alkotórészekből áll.

Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Az alkotó részeket szerves és szervetlen kötőanyagokkal kapcsolják egymáshoz. A szigetelés az épületek lelke.


Hőszigetelő lap és tekercs. Időnk nagy részét töltjük otthon, a munkahelyen az iskolában, ezért nagyon fontos, hogy ezek miként vannak szigetelve. Otthonunk szigetelésével meggátoljuk, hogy a külső térben lévő hőmérséklet bejusson a belső térbe, azaz megakadályozzuk a hőátadást.


A Silca tűzálló szigetelő lapjai kifejezetten kandallóépítéshez fejlesztett építőlapok. Előnye a gyakran alkalmazott nem kandallóépítéshez gyártott, ipari szigetelési célokra. A felületre ragasztva kapilláris szívóhatásának köszönhetően elszívja a felületről a nedvességet, amely a kapilláris szerkezetébe bejutva elpárolog, és a lap az erős kipárologtató hatása miatt pára alakjában bocsátja ki azt a környezetébe. Ez a MASTERCLIMA (új néven: Promatect MC) nevű kalcium - szilikát alapú, ún.


Felrakása minden más megoldásnál egyszerűbb és egyből kész, választható színű felületet a megspórolva a festés, vagy tapétázás költségeit, éppen ezért az árak is bármilyen megoldással szemben állják a versenyt. KS Hensomastik paszta 1kg vödörben Nem higroszkopikus, rugalmas tűzvédelmi bevonat melyet ásványgyapot táblákra, betonra, téglára, kábeltartó szerkezetre, kábellétrára (alumínium is) PVC-re, kábelre kell felhordani, vagy fugák tűzvédő tömítésére. Isotex belső szigetelés nélkül. Kiváló minőségű hazai gyártású prémium vályogvakolat kül és beltéri használatra. ME tanúsítvánnyal ! Glettelés nem szükséges, kiváló párakiegyenlítő és károsanyag-megkötő hatású természetes vakolat az egészséges lakóklímáért.


A webáruházban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak , tartalmazzák a ÁFÁ-t! Az áruház üzemeltetője a piaci árak alakulásának függvényében az árváltoztatás jogát fenntartja.

Tájékoztatjuk kedves Látogatóinkat, hogy a webáruházunkban látható termékképek helyenként illusztrációk, a leírások pedig. Magas hőmérsékletű szigetelő anyagok. Kerámiaszál paplanok, kálciumszilikát szigetelések, hőálló textilek, isogenotec szigetelés, Fiberfrax termékek, Insulfrax termékek, szigetelő anyagok kemencékhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések