2016. február 1., hétfő

Porotherm a10 áthidaló ár

Porotherm A-áthidaló 125cm olcsón a Porotherm Webáruházban. Az A-áthidaló nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas. Ennek a hosszúsága is 1cm-től 3cm-ig centiméterenként változik. A hosszúsággal arányosan változik a falköz nyílásmérete és az áthidaló tömege is. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra.


Bruttó árakat tartalmaz. Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Az A--es áthidaló adja a tartószerkezet alsó húzott övét, a felső nyomott övét az tégla ráfalazás vagy a rábetonozás biztosítja. Március 17-től az összes üzletünk a megszokott időben nyit és 15:00-kor zár, a kormányrendeletnek megfelelően! KOSÁR EGYEDI ÁR MEGRENDELÉS.


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. A redőnytok beépítésével szükségtelenné válik az áthidaló elemek beépítése, ennek következtében a tokrendszer alkalmazása költséghatékony megoldás. A tok fölötti födémet vagy koszorút statikailag méretezni kell. Nyílásáthidalások kialakítására alkalmas, kerámiaköpenyes előfeszített vasbeton áthidaló. Az áthidalók a fal szerves részét képezik.


Kedvező szállításért kérje ajánlatunkat. Sok esetben az áthidaló és a fal között akkora a hézag, hogy a falazó habarcs önmagában nem elég. Ilyen esetben tökéletes megoldás lehet, ha centis sűrűséggel téglaékeket alkalmazunk, a köztes részeket pedig néhány helyen sűrű habarccsal béleljük, a többit pedig alaposan kinyomjuk purhabbal, mely bár a szerkezetet.


Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Ft Falazóelemek, Téglák. Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE.


További Extra árak teljes házas építkezés esetén. A-Z-ig országos kiszállítással. Tervrajz számítás, anyag. Falazóelemek, falburkolók Födémszerkezetek Kéményrendszerek Tetőfedő anyagok Faanyagok és burkolók Vakolatok, habarcsok Hő- és hangszigetelés Vízszigetelés, vízelvezetés Szárazépítészet Fóliák Nyílászárók Csempék, járólapok, szaniterek Csemperagasztók, aljzatkiegyenlítők Cement, mész, ömlesztett áruk Térburkolatok, burkolatkövek Kerítés, kert.


Wienerberger POROTHERM A-áthidaló 275x10x5. Platina Építőanyag Centrum építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell! Nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas, kerámia burkolatú elem. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hasonlítsa össze az árakat!


Létezik ezen kívül a válaszfalba való A, és az elemmagas S típus. Az Acsak válaszfalba építhető. Tradícionális áthidaló , amely hagyományos technológiával építhető be. Könnyen mozgatható, külső és belső térben is alkalmazható, méretrendje illeszkedik a téglafalazatéhoz. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Leier MDVA válaszfal áthidaló. Födém, áthidaló , födémrendszerek, béléstest, gerenda akció, kedvező ár - Micorex tüzép és építőanyag kereskedés Miskolc. Az árak változásának jogát fenntartjuk. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - áthidaló.


Beton Áthidaló A 20-as áthidaló beton gerenda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések