2016. február 15., hétfő

Tolóajtó árak

Tolóajtó , a helykihasználás hatékony módszere. A kis alapterületű lakások esetében a helykihasználás különösen nagy jelentőséggel bír. Folyamatosan keressük a lehetőségét, hogyan tágíthatjuk a teret, hogyan spórolhatunk meg némi területet, a szükségesnél kisebb helykiszorítású bútorokat választunk, és.


A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal. Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is. CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron.

A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal. Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik. A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített. Egyik az UTH átfogó tokkal rendelhető beltéri tolóajtó , míg másik megoldás esetén a tokot nem kell megrendelni, hanem a szabad falnyílás fog látszódni.


Az átfogó tokos megoldás esetében a tok egy átjáró tok, mely nem. Egyszárnyú falba futó tolóajtó tokszerkezet vakolható és gipszkarton falhoz. Eclisse Unico a gyártó alap modellje, mely a legjobb megoldást nyújtja a kihasználatlan helyek megszüntetésére, és tökéletesíti az otthona vagy irodája praktikus helykihasználását. A tolóajtó egy praktikus, helytakarékos megoldás, mert a nyíló ajtók nem veszik el a teret.


Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani!

Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek! A különbség a részletekben van. Az ECLISSE vázrendszereknek kitűnő jellemzői (pl.: illesztés) vannak, amelyek megkönnyítik a beépítést meglepetések nélkül. Vannak olyan helyek a lakásban, ahol a tolóajtó használata a legmegfelelőbb választás. Egyedi igényekre szabva kínálunk számtalan variációt!


A tolóajtók praktikus előnye, hogy nem foglalnak plusz helyet nyitott állapotban. További előnyük, hogy belesimulnak a síkba, mégis hatásos dizájnelemek. Nézd meg a méreteket, színeket és stílusokat!


Cosmo tolóajtó rendszerhez alkalmazható csillapító szett. A szett tartalma: darab csillapító darab beakasztó. A csillapító alkalmazása esetén a tolóajtó magasságát csökkenteni kell 15mm-rel. A Modernkeretes Stanley tolóajtó kedvező ára mellett modern kialakítású keretprofilja és gazdag színválasztéka miatt igen népszerő Vevőink körében.


Az azért praktikus megoldás, mert alul nincs semmiféle küszöb, vagy alsó sín, amely zavarhatná a közlekedést. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.


Feliratkozás a hírlevélre. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Műanyag emelő-toló tolóajtó.

Belső terek teraszokkal történő összenyitására a legjobb megoldást kínálja, nagy átjárhatóságával és könnyű működésével. Az ablakokéval azonos hang, hő és biztonságtechnikai tulajdonságokkal bír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések