2016. február 12., péntek

Hisec ajtó debrecen

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Bay Is Here For You! Whether You Shop or Sell. We Make Returns Easy.


A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól! Országos beépítés és szállítás! Bemutatótermünk: Debrecen , Árpád Tér 4. Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon.


Online rendelés és webáruház itt! Szinte minden nap jön hozzánk olyan Hisec ajtó tulajdonos, aki okosba vásárolta és szereltette be az ajtót, de a szaki vagy kereskedő már fel sem veszi neki a telefont. Természetesen vannak becsületes adócsalók is, de pár ezer forint miatt nem éri meg kockáztatni. A rosszul beépített ajtót újra ki kell bontani, mert a. Az ajtó szárnyrész mm vastag magas minőségű acéllemezből készült, belseje acélszerkezetű biztonsági merevítéssel a kilincs és a pánt oldalán külön megerősített, így az ajtó jobban ellenáll a behatolással szemben.


A tokszelvény mm vastag, acéllemezből készült. Tulajdonsága, hogy rendkívül merev. Akár kültéri, akár beltéri HiSec biztonsági ajtó vásárlása a cél, itthon egyedülálló ajtótervezőnkben kiválaszthatja ajtaja típusát, színét és mintázatát! Fém bejárati ajtó társasházi biztonsági célokra is, acél bejárati ajtó. Million Shoppers Want to Buy.


Kedvező árak folyamatos akciók az Áron Ház Kft ajtó és ablak szaküzletben Budapesten. Kivitelezésük szerint választhatóak tele, üveges és osztott formavilággal, több színben, egy, ill. Az ár tartalmazza az ajtó kiszállítását, a régi ajtó bontását, a falnyílás kisebb átalakításait, az új ajtó beállítását és rögzítését dűbellel és PUR habbal, a sitt és a régi ajtó elszállítását.


A beépítés ára egy szabvány, kb. X 2cm-es falnyílásnál értendő. Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal.


HARDOOR biztonsági ajtó. Biztonsági acélból, dupla zárral és acél tokkal készült bejárati ajtók dekorfóliázott kivitelben. Ajtó mérete: 96x20 86x2(borítás nélküli, azaz falközépre építhető). Ez az oldal cookie-kat használ.


MABISZ minősített a bejárati ajtó és ÉMI minősítéssel rendelkezik. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések