2016. február 10., szerda

Autókárpit tisztítás kecskemét

A tisztítás sorrendje mindig felülről lefelé történjen. A tetőkárpittal kezd majd a fejtámla után takarítsd a háttámlát, és az üléseket. Végezetül töröld át a karfákat, a műanyag elemeket és a biztonsági öveket is. ECETES MÓDSZER (a leggyorsabb, legegyszerűbb, legolcsóbb a textilkárpitokhoz) Hozzávalók: 1dl.


Ha szeretné autóját, kényelmesen, időt spórolva kívül- belül megtisztíttatni jöjjön el és próbálja ki, nem bánja meg. Egy átlagos autómosást követő porszívózás kevés ahhoz, hogy tökéletesen megtisztítsuk autónk belterének kárpitozását.

A normál porszívók és a kereskedelemben kapható kárpittisztító szerekkel nem tudunk olyan minőségi eredményt elérni, mint amit a profi autókárpit tisztítás nyújt. Az úgynevezett csodaszerek. Kárpittisztítás Kecskemét. Sokan azt válaszolják, hogy elviszik a közeli tisztítóba.


Egyesek házi praktikákkal próbálják a szőnyeget kitisztítani. Takarítás, takarít, Kecskemét , Bács-Kiskun megye, tisztítás , szőnyegtisztítás, szőnyeg, kárpit, autókárpit , hírös, clean, szolgáltatás, mosoda. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Elérhető árakon, prémium anyagokkal és egészségre ártalmatlan tisztító szerekkel dolgozunk.

Klub kártya rendszerünk további kedvezményt biztosít ügyfeleink számára a lista árakból. Béreljen kárpittisztítót, szőnyegtisztítót ajándék vegyszerrel. Autókárpit tisztítás Kecskemét. Az autónk, otthonuk vagy munkahelyünk tisztasága az ülések, az ágyak és ülőfelületek, valamint a szőnyegek és a padlók állapotától függ leginkább. A vizes extrakciós takarítógépekkel vagy gőzporszívóval végzett tisztítás higiénikus felületeket hagy maga után, mely a levegő minőségét is kedvezően befolyásolja.


Kínál Szőnyeg,bútor, autókárpit tisztítás : Szőnyeg,bútor és autókárpit tisztítást vállalok Szolnokon,és 50km-es körzetében precízen,rövid határidővel,számlaképesen. Keressen bizalommal! PREMIUM SZOLGÁLTATÁS. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Külső mosás: A kaszni felületéről a szennyeződés eltávolítása (innovatív technológiával)(bogároldás előmosás) felni tisztítás –gumi ápolás –üvegfelületek és az ajtó falcok tisztítása, külsőműanyagok ápolása, viaszos kezelés Belsőtisztítás: műanyag felületek tisztitása-ápolása, kárpit száraz porszívózása, üvegfelületek.


Szövet kárpit esetén ráadásul, csakúgy, mint a matracainkban és szőnyegeinkben megtelepednek a poratkák. Vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt kimondottan nagy odafigyeléssel, prémium anyagokkal, speciális eszközökkel és szakképzett munkaerővel értük el. Az autókárpit tisztítás és a teljes autókozmetika szolgáltatásunk nálunk az egyik legalaposabb és legjobb minőségű az egész országban.


Dobos Bútor Kecskemét. Gyönyörû és modern konyhabútor. Munkalapja 28mm vastag és HPL bevonattal látták el.

Fiókjai fémgörgõs fiókcsúszós rendszert kaptak, a könnyed nyitásért! Kissebb karosszéria javítás, fényezés szakadt kárpit javítását is el tudjuk végeztetni. Autó kárpitozása, tetőkárpit, autóülés szivacs felújítás kapcsán forduljon hozzánk bizalommal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések