2016. február 2., kedd

Átlátszó trapézlemez

GGLISS PVC TRAPÉZLEMEZ 2X9M ÁTL. Trapézlemez PVC átlátszó m2. Mind küllemében és formájában. Felhasználáskor könnyű vele dolgozni.


Ahová mi felhasználtuk a környezetbe jól alkalmazkodik. Tetszetős és mutatós is.

Polikarbonát lemezek. Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség.


A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, féle színben, hullám és trapéz profillal a terasztetőktől a bevilágító elemekig.


Ellenálló polikarbonát lemezek széles kínálatával várjuk a Praktiker webáruházában vagy üzleteinkben. Tekintse meg hullám- és légkamrás lemezeinket!

Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól. Cserepeslemez, trapézlemez , hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, festék, ragasztó, hőszigetelő rendszer, országos. A polikarbonát tökéletes megoldás tetőfedésre, homlokzatburkolásra az ipari, mezőgazdasági szerkezeteknél és a barkácsolás területén. A könnyű, átlátszó , időjárásálló polikarbonát lemez előtetők, teraszok, autóbeállók fedésére is alkalmazható.


Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Az extrudált plexi lap az egyik legszélesebb körben felhasznált műanyag lemez. A plexi lemezt az üvegezés kiváltásától a reklám-dekorig nagyon sok területen használják ahol átlátszó vagy színes műanyagra van szükség.


Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. A kezdetben fő tevékenységi körünk a német minőségi, másodosztályú szendvicspanelek beszerzése és hazai forgalmazás volt.


A plexi hőre lágyuló, rugalmas, szilánkmentesen törő de felületén karcolódó, könnyen megmunkálható anyag. Fényáteresztő műanyag lemezek elérhetők trapézlemez és hullámlemez formában is táblás vagy tekercses kivitelben. Valami átlátszó tetőt szeretnék a garázsom tetejére tenni.


Milyen tetőfedő anyagok vannak amik megfelelnek erre? Gondoltam hullámpalára.

A koronavírus-járvány miatt elrendelt március 16-tól érvényes iskolabezárások miatt kérjük Önöket, hogy mielőtt személyesen fáradnának el valamelyik kirendeltségünkbe, előtte telefonon érdeklődjenek, hogy az adott irodánk fizikailag nyitva van-e vagy kollégáink home office-ban dolgoznak és telefonon vagy elektronikus úton látják el feladatukat. Tisztelt Ügyfelünk! Azzal a céllal, hogy az addig szerzett tapasztalataikat és meglévő tudásukat kamatoztatva, ismereteiket tovább bővítve versenyképes árral, minőséggel szolgálja ki műanyagipari síklemezekkel, csövekkel, rudakkal és ezekből gyártott termékekkel a lakossági.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések