2016. február 12., péntek

Trapézlemez horganyzott

Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. T3 T5 horganyzott trapézlemez , nagy színválasztékban.


Horganyzott lemez, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Webáruházunkban horganyzott lemez termékeinket is megtalálja.

Kiválasztja, megrendeli és már visszük is. Minőségi svédacél termékek kedvező áron: kattintson és ismerje meg! A mm magas, merevített bordájú teherhordó trapézlemez külön alátámasztó szerkezet nélkül képes nagy fesztávot áthidalni.


Különböző anyagvastagságban gyártatjuk, hogy a beépítési igényeknek meg tudjunk felelni. Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető. Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat.


A Polmetál Pruszynski legfontosabb termékeinek listája. Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál.

Weboldalunk a működése során sütiket (cookie-kat) helyezhet el az Ön készülékén. Bővebben a trapézlemez kerítésekről. Hova ajánlunk mm-es trapézlemezt? Element T18-as lemez felhasználása tetőre. A mm anyagvastagságú horganyzott , vagy színes trapézlemez praktikus tetőburkoló anyag fa, vagy acél tartógerendára erősítve.


Szerelése gyors, sok időt spórolhatunk meg. A trapézlemez alapanyaga a színes horganyzott acéllemez. A csarnoképítés legsokoldalúbban felhasználható eleme. A könnyűszerkezetes építkezés alapeleme a trapézlemez , ami egy rendkívül ellenálló, bevonattal ellátott horganyzott festett acéllemez. A Swedsteel-nél elkötelezett hívei vagyunk az ügyfél elégedettségnek.


A kiváló minőségű tűzihorganyzott acél alapanyag és a korszerű, automatizált gyártási folyamatok együtt garantálják az állandó magas műszaki színvonalat, így biztosan tudjuk, hogy termékeink a beépítés után évtizedekig látják el. Gyártassa méretre trapézlemezeit kedv. A LemezOutlet azzal a céllal jött létre, hogy az ipari és lakossági vásárlókkal is megismertesse a fémlemezes termékekben rejlő lehetőséget, kiemelve a trapézlemez , cserepeslemezt, szendvicspanelt, ereszcsatornát és szelement.


A biztos védelem minden időben – trapézlemez felületkezelés Termékeink horganyzott , alucink, mikron poliészter és mikron poliészter felületkezeléssel rendelhetőek meg a felhasználási igényeknek megfelelően. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!

Lemezeink horganyzott és festett, illetve natúr horganyzott alapanyagból készülnek. A T8-as profilú trapézlemez hasonlóan a T7-es trapézlemezhez jellemzően kerítések, homlokzatok, vagy mennyezetek kialakítására, ritkábban tetőfedésként is használatos. Kialakíthatunk belőle tetőt, oldalfalat, kerítést, térelválasztót, oromzat borítást, álmennyezetet, egyedi design elemeket vagy nagy teherbírású változataiból akár betonozható födémet is. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Keresztmetszete trapézokból áll, vélhetően innen kapta a nevét. Trapézlemezek árak, és további információk, specifikációk.


Az acéllemez kaphat alucink bevonatot, mely egy nagyon erős alu-cink-titán ötvözet, melynek eredményeképpen egy rendkívül ellenálló terméket kapunk. Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték.


Kiszállítás országosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések