2016. február 8., hétfő

Vanish szőnyegtisztító gépi

Alapos tisztítóhatás nagy felületű szőnyegekhez. Acti fresh összetevői révén fellazítja még a legmakacsabb foltokat is, ezáltal a szőnyegek hosszabb ideig maradnak tiszták. Ez a termék segít a szőnyegek kitisztításában, illatosításában és a teljes megjelenésük felfrissítésében. Vanish gépi sampon 500ml. Nem vagyok híve a szőnyegeknek, mégis van néhány helyiség, ami nincs meg nélkülük.


Ilyen például a nappalim, ahol egy hatalmas, puha szőnyeg teríti be a padlót, amibe természetesen a kutyám is azonnal beleszeretett.

A feladat akkor lehet egyszerű, ha kiváló szőnyegtisztító szerek állnak a rendelkezésére, amelyek nem kímélik az effajta szennyeződéseket. A szőnyeggel finoman kell bánni, sajnos nem lehet csupán bedobni a gépbe, és egy kímélő programmal tisztává varázsolni, hanem hatalmas odafigyeléssel, ugyanakkor kellő hatékonysággal megtisztítani kiváló szőnyegtisztító. Az aktív oxigén ezen felül semlegesíti.


Felszabadítja és eltünteti a beszáradt és makacs foltokat is. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. VANISH OxiAction gépi szőnyegtisztító - Galatea Kft. Toggle navigation Home.


Tekintsd meg a termék információit.

Megfelelő kiegészítők. Húzza vagy kattintson a kép beszúrásához. Könnyedén képes megbirkózni a makacs szennyeződésekkel és a piszokkal, fel oldja a legmakacsabb kávé-, tea-, vörösbor- és fűfoltokat vagy az állatok által létrehozott szennyeződéseket.


A szert a szőnyeg szálai közé kell alaposan beseperni, majd kis idő elteltével egy alapos porszívózással eltávolítható a tiszta szőnyegről. A szőnyegtisztító por használata hatásossága mellett kényelmes is. Megújítja a szőnyegeket. Jóval hatékonyabb, mint az egyszerű porszívózás, 3-szor több állati szőrt és 5-ször több koszt távolítva el előbbinél.


Temi Higiéniai Kft. További kedvezményekért látogass el a Szépségboltba! Acti-Fresh összetevőnek köszönhetően pedig. Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg termékkínálatunkat! Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Szállítási idő: nap. KOMFORT Szőnyegtisztító 5ml. Több koszt és 3X több állatszőrt távolít el, valamint megszünteti a kellemetlen szagokat, mindeközben puhábbá varázsolja szőnyegét. A webshopon szereplő áruk készlete és szállítási határideje az ismert helyzet miatt kérdéses. Esetlegesen alternatívákat igyekszünk ajánlani folyamatosan.


Tehetem-e a kézi vanish szőnyegtisztítót szőnyegtisztító gépbe?

Véletlen a gépi helyett kézi szőnyegtisztítót vettünk,nem lesz baja tőle a gépnek? A gyorsan száradó, nedves por hatékonyan segít eltávolítani a szőnyeg mélyén található koszt és port, valamint semlegesíti a kellemetlen szagokat. Vix Szőnyeg- és kárpittisztító aerosol 500ml. Padló-, szőnyeg- és bútortisztítók - nagy választék, kedvező árak!


Vásárolj ma a Rossmann Online Drogériában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések