2016. február 5., péntek

Ablak stúdió veszprém

Az AB-LAK Stúdió fő tevékenysége műanyag és fa, kül- és beltéri nyílászárók, garázskapuk, kilincsek, árnyékolók és ezekhez tartozó kiegészítők értékesítése, kapcsolódó szolgáltatások, azaz teljes körű kivitelezés. Forgalmazott típusok: hevestherm, actual, -os kedvezmény zsalugáter beltéri ajtó bejárati ajtó külső nyílászáró nyílászáró erkélyajtó fa erkélyajtó műanyag erkélyajtó hőszigetelt üveg redőny reluxa, műanyag redőny, redőnyök szerelése, ablak - stúdió fenyő ablak , borovi, vörösfenyő, alumínium, roletta. Legyen akár biztonsági ajtó, vagy egyedi igényeinek megfelelően elkészített ajtó, ablak. Egy helyen az egyik legteljesebb garanciális. Főbb Termékek és Szolgáltatások.


Erős, tartós könnyen karbantartható kiváló minőség.

Tervezés és kivitelezés során az egyik fő szempont a biztonság. NAGY ABLAK nyilászáró szaküzlet. Ezen az oldalon megtalál minden olyan terméket mely a nyílászárókról és a hozzá tartozó kiegészítőkről szól. Nyílászárók minőség függőknek.


A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is).


Emiatt a tisztításnál ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon.

Ajánljuk mosogatószer és szálmentes kendő. Cégünk fa-, műanyag nyílászárók, bejárati ajtók forgalmazásával és azok garanciális beépítésével foglalkozik. Megtalálhatók még nagy választékban beltéri ajtók, garázskapuk, árnyékolástechnikai termékek.


Nálunk megtalálja a minden igényt kielégítő ablak rendszerek mellett a megfelelő árnyékolástechnikákat (redőny, reluxa, roletta, napellenző és rovarháló) is, bármilyen típusú és méretű nyílászárót tudunk rövid határidőre szállítani és beépíteni. Veszprém Mikszáth K. Oldalunkon több szűrési szempont megadásával ablakos közül választhat. Az alábbi űrlapon szaknévsorunkban kereshet, de az ajánlatkérés gomb megnyomásával rögtön személyre szóló árajánlatot is kérhet tőlük.


Ablak - Stúdió Bt. Ezután nyugodt lehet a fűtésszámlák és az energiaár-emelkedések miatt. Faablakok egyedi igények alapján Vas megyében Rábapátyon. Cégünk kíváló minőségű műanyag nyílászárók értékesítésével és beépítésével foglalkozik. Amennyiben minőségi fa nyílászárók után érdeklődik, jó helyen jár!


A több mint éves tapasztalatot, kis és nagy beruházások elnyerésével, minőségi kivitelezéssel szereztük meg. Cégünk alapjaként a precíz, gyors, minőségi munka mellett. BUDAÖRSI ÜGYFELEINK RÉSZÉRE NEM SZÜKSÉGES AJÁNLATKÉRÉS,ÍRÁSBAN VAGY TELEFONON TÖRTÉNŐ JELENTEKEZÉS ESETÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL, HELYSZÍNI FELMÉRÉST VÉGZÜNK.


Külső homlokzati nyílászárók gyártása és forgalmazása. Biztonsági bejárati ajtó, árnyékolástechnikai eszközök szerelése. Műanyag ablak , ajtószerelés.

Profi Kömmerling ablakok és Kömmerling ajtók közvetlenül Önnek! Viszonteladó partnerek jelentkezését várjuk! Külső árnyékolók: redőny, napellenző, zsalúzia, szúnyogháló és belső árnyékolók, mint reluxa, szalagfüggöny, roletta, plisszé, beépítése.


Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok („KAB buszok”) ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések