2015. július 15., szerda

Trapézlemez színek

Managing diabetes can be hard. Lysulin helps you keep it from getting complicated. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető.

Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat. Trapézlemez színek Standard színeink a RAL skála szerint rendelhetőek meg. Jó tudni: a trapézlemezek élettartama a fényes, mikronos poliészter vastagságban kb. A legjobbat, korrekt áron!


Ingyenes szállítás és összeszerelés. Korrekt ügyintézés. Rejtett költségek nélkül. Egyedi épületek is.


A poliészter réteg, így a termékek színét egységes RAL kódrendszerrel és fantázianevekkel azonosítjuk.

A forgalmazott színek fantázia nevét, RAL kódját és a rendelhető anyagvastagságot az alábbi táblázatban soroltuk fel. Tetőfedő (vízelvezető horonnyal) és homlokzati trapézlemez a T-Economichoz hasonlóan érdekes mintázattal és kiegészítő formaelemekkel. Ez megerősíti a szerkezeti merevséget és reprezentatív, de nyersességét megőrző megjelenést biztosít. Gyakran használják fel benzinkutak tervezésében, alkalmazást nyer silók. Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a weboldalunkon feltüntetett színskála tájékoztató jellegű.


Gazdag színskálának (RAL színek ) köszönhetően lehetőségeink korlátlanok a trapézlemez használata során. Az általunk forgalmazott trapézlemez egyik lényeges. Ezen felül árképző a trapézlemez kerítés szerkezeti (teljes) magassága, azon. Famintás trapézlemez PRINTECH technológiával előállított lemezből A Metál-Sheet Kft.


A trapézlemez kerítés magasságát a kívánt méretre gyártjuk (akár milliméterre). A printech technológia egy offset nyomással az acél alapanyagra felvitt esztétikus és természetes fa felületet megjelenítő. Bács lemez - Színek A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt. A cserepeslemez árak magyar forintban (HUF) értendők.


Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt. Coverline-burkolati-rendszerek-tető-és-falburkolat-katalogus. A 38-as trapézlemez az egyik legkedveltebb trapézlemez , mert tetőre szép és tartós megoldást jelent.


A mm anyagvastagságú horganyzott vagy színes trapézlemez a tető szelemenekre (fa lécre vagy acél szelemenre) erősítve gyorsan szerelhető, erős és praktikus tetőburkoló anyag. Lindab FOP-CO síklemez mm, Bevonata, színe megegyezik a profilozott tető-, és fallemezek anyagával.

Alkalmas különböző élhajlított elemek, szegők. Miért pont Ttrapézlemez ? Ipari csarnok, tárolók fedésében egyedülálló. Tilletve cserepeslemezzel szemben nagyob alátámasztási távot enged meg.


Hogyan készül a famintázatú trapézlemez ? Az alapeljárás hasonló a normál trapézlemezek gyártásához. Steel lemez - Színek A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt. Cégünk magas színvonalú termékeivel és szolgáltatásaival folyamatosan meg kíván felelni a megrendelői, piaci környezet növekvő minőségi igényeinek.


Raktárkészletünkből azonnal biztosítani tudjuk a teljes. A Swedsteel acél cserepeslemez termékek a hagyományos égetett agyag és beton tetőcserepek mintázatát adják. Tekintse meg színskálánkat és válasszon akciós, standard és prémium trapézlemez és cserepeslemez színek közül!


A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések