2015. július 16., csütörtök

Betonacél távtartó

Korszerűbb és szakszerűbb a régen használt fa, cserép, illetve tégla daraboknál és velük ellentétben nem vezeti a vizet, ami a betonacél korróziójához vezet. Zsaluzási kiegészítők. Betonacél távtartók. Nagy felületű távtartók.


Vonalas alátámasztást biztosító távtartók.

Egy ponton alátámasztó távtartók. Weboldalainkon csak a járatosabb betonacél , betonacél szereléstechnikai és betonvas távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Számtalan esetben szükség lehet építkezések során arra, hogy a különféle vasszerkezeteket vagy betonacélokat el kell különíteni egymástól vagy az adott felülettől. Ilyenkor a beton távtartó a jó megoldás, amely képes stabilan és masszívan bakot tartani akár nagyobb átmérőjű vasak számára is.


BETONACÉL TÁVTARTÓ U-BAK 25. Ajánlott: m2-ként 4-db. S kígyó betonacél távtartó. Műanyag betonacél távtartó AL-20.

Köztudott, hogy a betonacél fő felhasználási területe az építőipar, melyre fokozottan igaz, hogy rengeteg múlik a minőségi anyagokon, illetve a munka minőségén. Kiszállítást, darabolást (gérbevágást is), betonacél hajlítást (nagy tételben is) vállalunk. Cégünk filozófiájának kezdetektől fogva egyik központi eleme a minőségre való törekvés. Ennek megfelelően minden beszállítónk rendelkezik ISO minősítéssel. Távtartók - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Budapest, Gyógyvíz utca 1. Stabil és nagy vasátmérők befogadására is képes távtartó bak. Az általunk gyártott termékek kiszállítását vállaljuk, pontos határidőkkel. Uszodarács és betonacél távtartó mellett más geometriájú műanyag alkatrészek gyártása is lehetséges. Távtartó U-bak 25mm Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára!


Bruttó árakat tartalmaz. EMELŐESZKÖZ - KÖTÉL - HÁLÓ - HEVEDER - LÁNC: Szigetelőanyagra helyezhető betonacél távtartó. Tájékoztatjuk tisztelt partnereinket, hogy a HUF-EUR árfolyam alakulása miatt listaárainkat április 22-vel kezdődően -os árfolyamkorrekció egészíti ki, így bizonylataink az árfolyamkorrekcióval megnövelt árakat fogják tartalmazni.


A belsőmenetes csapok és menetes betonacél alkalmazása. Zuhanásgátló kereskedelem, Rostbeton távtartó , betonacél távtartó , műanyag távtartó. Az előre gyártott vasbeton talpas födémgerendát lényegében egy betonacél gerendarács alkotja, melynek – a gyártás során – csak az alsó övét veszi körül.

A DS- és DSL hullámtávtartókat betonacél távolságtartóként elsősorban. Munkaidőt megtakarító, nagy felületen támasztó műanyag távtartó az alsó födém. A betonacél -rudak keresztezési pontjának egyszerű rögzítéséhez. Vonalmenti műanyag távtartó , az alsó vasalat alá.


Talajtól vagy laza alaptól való eltartáshoz. Hegesztett síkháló – A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. S kígyó betonacél távtartó.


Webáruház árai bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁ-t. A távtartókat a vasalás és a. Alkalmazásukkal a szerelési. A szerelt vasalás vagy a betonacélháló csomópontjaiban is. Tekintsd meg galériánkat korábban készült fröccsöntött termékeinkről.


Fröccsöntött termékek: műanyag poharak, műanyag uszodarács, műanyag játékok stb. Távtartó - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre és a lerakodásban is segítünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések