2015. július 22., szerda

Olcsó tolóajtó

Fal előtt futó tolóajtó. A falkávára egy, a nyíló ajtónál megismert, sima átjárótok kerül beépítésre. A tolóajtó egy praktikus, helytakarékos megoldás, mert a nyíló ajtók nem veszik el a teret. Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani! A Mega- Tolóajtó Kft.


Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek!

Olcsó falban futó tolóajtó szeretnél? Az első esetben az ajtó a fal mentén történő csúsztatással nyitható, míg a második esetben az ajtónyitás a falazat belsejében történik egy megfelelő rendszer segítségével, melyet tokszerkezet néven is ismerünk. Falban futó ajtóhoz használt tokszerkezet alatt olyan fémfészket.


A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal. Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik. A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített. Emelő-toló erkélyajtó keresztmetszeti rajza.


Természetesen majd minden gyártónak van saját emelő-toló rendszere pl az általunk forgalmazott nyílászáróknak is esetünkben a SCHÜCO-t emelném ki ahol mindjárt két típussal is találkozhatunk. A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal.

MDF dekorfóliás beltéri ajtók verhetetlenül olcsó áron. Minőségi, masszív beltéri ajtók a legjobb ár-érték arányban. Széles szín és méretválaszték. Klasszikus és modern stílusú beltéri ajtók egyaránt. Vásárlás: Zuhanyajtó árak, eladó Zuhanyajtók.


Akciós Zuhanyajtó ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A tolóajtó nagyszerű választást jelent mindazok számára, akik szebbé, korszerűbbé és otthonosabbá szeretnék tenni az otthonukat.


A hagyományos faalapanyagú tolóajtók mellett igen kedveltek és népszerűek az üveg tolóajtó szettek is. Nem csupán ajtóként, hanem térelválasztó elemként is gondolhatunk rájuk. Ezeket a sütiket azért használják, hogy nyomon követhető legyen a weboldal látogatóinak viselkedése, a visszatérő látogatások gyakorisága, például annak érdekében, hogy meghatározzuk, melyek a leglátogatottabb oldalak a weblapon belül. Ugye Te sem veszel Gardróbot vagy konyhabútort akárkitől, amíg nem néztél be MEGA- TOLÓAJTÓ Kft-hez? Családi vállalkozásként működünk, amely a legjobbat kínálja a konyhákban, beépíttetett szekrényekben és fürdőszobákban.


CD-RÁDIÓ CENTRÁLZÁR FŰTHETŐ TÜKÖR KLÍMA KÖDLÁMPA LÉGZSÁK MULTI KORMÁNY SZÍNEZETT ÜVEG TEMPOMAT TOLÓAJTÓ. A különbség a részletekben van. Az ECLISSE vázrendszereknek kitűnő jellemzői (pl.: illesztés) vannak, amelyek megkönnyítik a beépítést meglepetések nélkül. OBI internetes oldalán és áruházaiban!


Legjobb ár garancia.

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések