2015. július 7., kedd

Felnyíló gázteleszkóp

Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Beépítés felnyíló ajtó esetén: Az egység beépítéséhez a lent látható ábra nyújt segítséget. A változókkal megadott méreteket a táblázatból lehet kiolvasni, a kívánt nyitási szögnek (Z) megfelelően. Beépítés előtt győződjön meg róla, hogy a felület alkalmas a szerelvények rögzítésére.


Tájékoztatni szeretnénk a tisztelt érdeklődőket, hogy cégünk jelenleg is üzemel.

Fel- és lenyíló ollók Itt termék található. Gázteleszkóp felnyíló bútorajtókhoz. Teljesítmény: 1N. Az oldalon szereplő képek illusztrációként szolgálnak, a termékek kis mértékben eltérhetnek a képeken szereplőktől.


Az interneten csak az angol. Duo Forte vasalat faajtóhoz. Felszereléstől függően fel és lenyíló ajtókhoz is alkalmazható.

A felnyíló ajtóknál a szerelési pozíció határozza meg az ajtók nyitásszögét, lenyíló ajtó esetében 90°-os szöget alkalmazhatunk. N-os erősségben kapható Általában készleten. Felnyíló olló adapter Kizárólag rendelésre! Képek elrejtése Képek megjelenítése.


Heverő felnyíló vasalat, rugós, erősített. A webáruház árai csak internetes vásárlás esetén érvényesek! Akciós és kifutó t. Barkács webáruházunkban minden megtalál amire szüksége lehet. Fióksínek, fogantyúk, gardrób program, konyhai vasalatok, kilincsek.


Budapest, Rákosi út 23. Az aktuális árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák! Mini felnyíló teleszkóp ezüst N60. Bővebb tájékoztatásért kattintson ide. Egyedi bútor készítéséhez szükséges bútoralkatrészek, bútorszerelvények, minőségi vasalatok, kiegészítők forgalmazása és értékesítése saját szaküzletünkből és webáruházunkból.


Az akciós árak visszavonásig érvényesek, egyéb kedvezménnyel össze nem vonhatók! FELNYÍLÓ OLLÓ GÁZTELESZKÓP 50N 03.

Rendelhető darabra. Kérjen még információt! CASA fékes gázteleszkóp felnyíló , 100N, Tutti Möbel Kft. Több mint éves szakmai tapasztalattal alapítottuk a Vasi Korpusz Kft. Cégünk bútorkészítéssel és bútorlapszabászattal foglalkozik, a vásárlók egyedi igényeit figyelembe véve.


This video is unavailable. Bútorvasalat, szerelvény kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan! Konyha és bútorok készítéséhez, gyártásához szükséges minőségi alapanyagok forgalmazása, lapraszerelt bútorok kis és nagykereskedelme.


Beltéri ajtók, ablak és ajtóvasalatok, fűrészáru, ragasztó és felületkezelő anyagok árusítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések