2015. július 30., csütörtök

Munkalap összehúzó

A munkalap a bútor alapja. Ha a munkalap szép és különleges, akkor az a bútor díszévé válik. A bútorlap szabászat felel a divatos és klasszikus színekben egyaránt kapható munkalapok méretezéséért és professzionális kialakításáért. Annak érdekében, hogy ezeket a bútoripari kellékeket összekössük egymással, szükségünk van a munkalap összehúzó.


Munkalap vasalások Összehúzó vasalatok 2. A bútorlap, vagy munkalap alulról történő összehuzatására és rögzítésére alkalmas.

Felület: horganyzott. Látogasson el webáruházunkba és válogasson széles termékkínálatunkból. Az ilyen darabok megfelelő összeerősítéséhez speciálisan e célra készített munkalap összehúzó csavarokat alkalmazzunk.


Ezek fészkét pántfészek maróval és vésővel lehet megfelelő pontossággal kialakítani. A szigetelőanyagot a végső összeszerelést megelőzően kell az összeérő élek közé jutatni. A webáruház árai csak internetes vásárlás esetén érvényesek! Akciós és kifutó termékek.


Munkaigényesebb, de nagyságrendekkel szebb és előnyösebb megoldás a munkapult sarokban történő összeillesztéséhez.

Itt a két munkalap darabját összemarjuk, a tökéletes illesztés érdekében a hátoldalon a munkalap összehúzó vasalat helyét is kimarjuk, valamint egy színben harmonizáló szilikon réteget viszünk fel illesztés előtt. Sarokrögzítők, panelrögzítők, bútor és munkalap összehúzó k. Méret: 25x25mm. Olcsó munkalap kiegészítő, dekorcsík, vízvető, összehúzó , munkalap sorolók a BQ-tól!


Ikea-s munkalapokhoz is. A valós kivitelezéssel kapcsolatos adatokat a termék megnevezése vagy leírása tartalmazza. Bútorvasalatok és épületvasalatok forgalmazásával foglalkozó vállalkozás weboldala. Ezt a weboldalt a ProfitPass online megoldása működteti. Minden jog fenntartva.


DPD futárpostai kiszállítás utánvéttel. Kérjük vegye figyelembe, hogy a csomagolás is növeli a termék súlyát, így előfordulhat, hogy a termék kalkulált futárköltsége átesik a magasabb kategóriába. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Budapest, Rákosi út 23. Mai látogatók: Április havi látogatók: 378.


Termék megtekintése Információk. Pontos szállítási dátumot a raktárkészleti változások miatt a visszaigazoló e-mailen küldönk. A termék a bemutatóteremben megtekinthető és megvásárolható.

Ezeket a kombinált kötőelemeket a vastagabb konyhai munkalapoknál vagy hoszszában toldott lapalkatrészeknél célszerű alkalmazni. Például sarokban, szögben összeillesztett daraboknál, vagy hosszító kötéseknél. A konyhablokk ára kiegészítőkkel ~. Vegye fel velem a kapcsolatot!


Keressen, és visszahívom! Bútorok készítéséhez, gyártásához szükséges minőségi alapanyagok forgalmazása, lapraszerelt bútorok kis és nagykereskedelme. Beltéri ajtók, ablak és ajtóvasalatok, fűrészáru, ragasztó és felületkezelő anyagok árusítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések