2015. július 6., hétfő

Hőszigetelő üveg gyártás

Az üvegszerkezet vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja. Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a távtartót butil ragaszóanyaggal rögzítjük az üvegekhez. Több rétegű fokozott hőszigetelő üveg készítés, thermoplan üveg gyártás. Bármilyen összetételben készítünk hőszigetelt üveget low-e üveg , katedrál üveg , drótüveg, matt üveg.


A szigetelő üveg a képességét hosszú évtizedekig megtartja, a nemesgáz töltöttsége még év múlva is csak csekély mértékben csökkenhet, amely nem befolyásolja az üveg hőszigetelő képességét.

Feldolgozott üveg és beépítés. A lágybevonatos üveg valójában egy víztiszta float üveg , amelynek az egyik oldalára elektromágneses úton fém oxid réteget hordanak fel. Hőszigetelő üveg gyártás. Ettől a bevonattól az üveg színe a float üvegéhez képest csak kis mértékben változik. Ez a réteg a hőszigetelő szerkezetben az üvegtáblák közötti légrés felé néző, tehát a. Tevékenységünk három ágazatra osztható, építőipar, jármű- és egyéb ipari alkalmazások.


Azonosító: Jelszó: hőszigetelő üveg gyártás. Tovább Acélszerkezet gyártás.

Könnyű, középnehéz és nehéz hegesztett acélszerkezetek, épített acélszerkezetek, tartályok, gépalkatrészek, gépek szerelése. Low-e float üveg k=1. Az üveg hőátbocsátási tényezőjét nem, a nyílászáróét viszont csökkenti az ún. Ennek lényege, hogy a gyenge hőszigetelő képességű alumínium helyett műanyag vagy más, alacsony hővezető képességű távtartó kerül a szigetelőüvegbe, pl.


Swisspacer típusú műanyag távtartó. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legkorszerűbb üvegmegmunkáló gépekkel , és a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozzunk. A cég tevékenységei a hőszigetelő üveg gyártás üvegdomborítás, hajlítás és az üvegbeépítés az üvegfeldolgozáshoz magyar gyártmányú félautomata vágóasztalt, hőszigetelő üveggyártáshoz osztrák LISEC automata összeállító sort, butil és tömítőgépet használunk. A domborítás magyar gyártmányú elektromos.


Tárolt változat Hasonló Csikós üvegezés , üvegezés , tükörkészítés, tükör, üveg. A hagyományos és gázzal töltött hõszigetelt üvegeken kívül fokozottan hangszigetelt üvegszerkezetek. Lehet saját vagy hozott anyagból.


Sok esetben azonnal megvárható. Igény szerint az egyik üvegen lágyfém bevonat, a légrésben pedig argon gáz töltéssel rendelhető. Főként ablakba, ajtóba ,kirakatokba a legideálisabb és.


Kettős és hármas hőszigetelő üveg előállítására, valamint négyoldalas, 2mm-es vastagságú hőszigetelő üveg előállítására alkalmas. Két- és háromrétegű hőszigetelő üveg. Ezek a javasoltak még akkor is, ha egyébként az épület nem hőszigetelt.

Mivel hosszú élettartamúak és az épület hőszigetelése egy későbbi időpontban kerül megvalósításra, még akkor is megfelelő lesz. Pécsett a Telefonkönyv adatbázisában. Alapanyagainkat kizárólag olyan gyártóktól, beszállítóktól szerezzük be, akik megfelelnek a kor minőségi követelményeinek. Az üvegestechnika legmodernebb fém szerelvényeit forgalmazzuk. Az üvegek feldolgozása során modern megmunkáló gépeket használunk, így törekedve a kiváló minőségű üveg késztermékek előállítására.


A gyártás modern gyártósorokon, szigorúan szabályozott folyamatok szerint történik. A közelmúltban kezdtük el egy új termék, a duplakamrás üveg (Act-O- Vial). Az üveggyártás ókori eredetű technológia, mely szilíciumban gazdag anyagokból hoz létre üveget. Az üveg felhasználása sokszínű, ami a tulajdonságaiból. Irodákba, raktárakba, falrésekbe thermo térelválasztó ablakok készítése, önnek csak a pontos helyet kell megadnia a lécezés és az üveg elkészítése a mi dolgunk!


A hőszigetelő üveg műszaki feltételeiről itt olvashat bővebben. Sokoldalú termékcsaládunk az optimális megoldás alkalmazását teszi lehetővé, az üveg típusa és az épület tájolása szerint. Tevékenységi körüket folyamatosan bővítve az igényeknek megfelelően, már nem csak hőszigetelő üvegszerkezeteket gyártanak, hanem a beépítő társcégükkel az Üveg -Konstrukt Kft.


A biztonsági hőszigetelő üvegek gyártása és méretre való beépítése a betörések és az üvegtörések ellen optimális megoldás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések