2015. július 10., péntek

Pogány tüzép tápiószecső

Az alkalmazottak nagy része is a családhoz tartozik. Tüzelő és építőanyag kereskedéssel foglalkozunk. Legfőbb célunk, hogy vásárlóinkat a legjobb tudásunk szerint maradéktalanul kiszolgáljuk. Víz szigetelő anyagok.


Tölgy – bükk gurigás.

Termékeinket házhoz is szállítjuk a következő településekre. Zsalukő, betonfalazó elemek. Födémszerkezetek, áthidalók.


A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege. Felhordható mindenféle alapvakolatra, valamint a Baumit XPS és Expert fix lábazati hőszigetelő lemezek tapaszolt és alapozott felületére. Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés vékonyvakolat külső és belső felhasználásra. Tápiószecső címe, telefonszáma és szolgáltatásai.


Családi vállalkozás, 1-ban magyar tulajdon.

Mindenkit érdeklődőt szeretettel várunk! A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé. Később táp-termény kereskedelemmel és gazdabolttal bővítettük tevékenységi körünket. Fő profilunk a tüzelő-és építőanyag kereskedelem, tűzifa feldolgozás. Telephelyünkön megtalálható minden olyan szerkezeti anyag, ami az építkezéshez szükséges.


Pogány és Társa Kft. További információ. Tüzelő- és építőanyag kereskedelemmel foglalkozunk. Adult Entertainment Service. Cement, oltott mész, téglák, betontermé.


Találd meg a közeledben lévő Tüzelőanyag, tüzép elhelyezkedését. Térkép segítségével keresési lehetőség. Regisztáld céged adatit, még ma!


Még több információ a kandallo helyek oldalon. POGÁNY és TÁRSA Kereskedelmi és Szállítási Korlátolt Felelősségű Társaság. PONTI CSEMPE-MOZAIK KFT.

A hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier Hungária Kft. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Magyarországon már sok évtizedes hagyomány, hogy az építőanyagokat a hozzánk legközelebbi kereskedőtől vásároljuk meg. Nagyon szimpatikusak és becsületes.


Kit ne vitt volna gyerekkorában az édesapja a szomszédos Tűzép telepre, vagy hasonló kereskedőhöz. Witzing Tüzépker - Tüzépker Kft. Nálunk mindent megtalál. Lakótér vagy Építőanyag?


Pest megyében már telephellyel, köztük áruházzal várjuk Önt kedvezményes árakkal valódi, szakértő tanácsadással. Betonelem gyártása és forgalmazása. Online termékkatalógus, építőipari adatbázis, építőipari adattár, építőanyag, termékinformáció, ArchiCAD és online megoldás, online ajánlatkérés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések