2015. július 1., szerda

Szoba penész ellen

Szobanövények penész ellen. Ezek többsége nagy páratartalmat szerető, meleget igénylő faj, így tökéletesen jól érzi magát a téli, fűtött szobában. Sőt, a szép, új szoba tisztán tartása is egyszerűbbé válik, mert a matt felületen a szennyeződések mosószeres vízzel lemoshatóak vagy akár súrolhatóak. Tedd ki őket penész ellen : szobanövény, ami pára és gombák ellen is nagyon jó - Segítenek csökkenteni a levegő nedvességtartalmát.


A penész ellen pedig egyenesen kiváló fegyver.

Kevés vízzel elkeverve készíts sűrű masszát, majd ezzel súrold át a fürdőszobában azokat a kád- vagy csempefelületeket, amelyeket a vízkő mellett a penészfoltok is elcsúfítanak. Mit tegyünk a penész ellen ? Ott, ahol a meleg lakásunk fala valamiért hidegebb, és a pára le tud csapódni. Ez családi házakban a határoló falakon, a sarkokban alakul ki, de társasházakban sem ritka a külső falakon, illetve ha a szomszéd lakásban nem fűtenek annyira, mint mi. Penész eltávolítása a BioRid páraelszívó bevonat segítségével gyorsan és tartósan eredményez tiszta, száraz falakat. Egy lehetséges megoldást ismertetek, a penészes falak kialakulása ellen.


Azonnali hatás penész ellen , Falakon, vakolaton, padlón, Ablakon, fán és műanyagon, A konyhapult körül, Higiénia, Fertőtlenítés Termék információk Termék jellemzők: A Szavo penész elleni szer hatékonyan távolítja el a penész és a gomba minden fajtáját és ragyogó fehérséget biztosít. Lehet régi vagy új, panel vagy családi, minden típusú ingatlant érinthet a penészesedés, attól függetlenül, hogy szigetelt vagy nem szigetelt a lakás, cserélték-e az ablakokat, vagy sem.

Főleg télen szokott aktuálissá válni a probléma, ezért is vesszük most elő. No meg azért, mert sok a tévhit a penészről. Mivel komoly egészségkárosodást is okozhat, vegyük. Akármilyen tisztán is tarod a fürdőszobá a penész akkor is felbukkanhat. Ma egy olyan módszert mutatunk, amely megoldást jelent erre a problémára!


A legmakacsabb penész is eltüntethető így! Amire szükséged lesz: szódabikarbóna mosószer forróvíz Ahhoz, hogy megszabaduljunk a kosztól és a penésztől amelyek a lakásunk falain lerakódtak, főleg a fürdőszoba falán. Ha a lakásodat elcsúfította a penészgomba, és megpróbálod úgy eltávolítani, hogy nyoma se maradjon, akkor érdemes próbálkozni a szódabikarbónával!


Hidrogén-peroxid: szintén hatékony a penész ellen és fehéríti is a falat. Nincs visszamaradó káros anyag, mert vízre és oxigénre bomlik. Szakértők kb -os vizes oldatát ajánlják, koncentráltabb formában bőrrel érintkezve irritáló hatású, ha mégis töményebb formában szeretnénk használni, húzzunk kesztyűt. Ha megpiszkálják, a jól beágyazódott penész spórák tömegeit löki ki magából.


A szürkepenészes rothadás esetenként halványbarna színű rothadássá alakul, amely az ismerősebb vattaszerű gomba alatt rejtőzik. A gombának ez a típusa a. Sokkal gyakrabban jelenik meg esős, párás környezetben, hiszen a nedvesség elősegíti a penész terjedését. Hőhidas szerkezetek felületén alakul ki leginkább, ugyanis a hőáram minden esetben a melegtől a hideg felé hala vagyis ahol rosszabb a fal szigetelése.

Alternatív házszigeteléssel felvehetjük a harcot a hőhidak és a penész ellen. Penészmentesítés, penész spórák elpusztítása, dohos szag megszüntetése. Ha a penész megjelenik otthonunkban a falakon könnyen átterjedhet a ruhaneműkre, könyvekre és akár a játékokra is. A BioRid rendszer nem hatékony a csapadékvíz és a talajból felszálló nedvesség ellen. Vásárlói visszajelzések alapján egy kedvezőbb árú változatot is kínálunk, kisebb felületekre.


A gyári literes mellett, egy 4. Amíg a penész kiváltó oka, a magas páratartalom, nedvesedés nincs megszüntetve, a gombásodás újra jelentkezni fog. Ez ellen párologtatással lehet és kell védekezni, aminek több lehetősége is van. Miért lesz egyáltalán a fal penészes.


A sima párologtató egyszerűen páradús levegőt csinál, ami már egy nagy eredmény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések