2015. július 28., kedd

Nedves falak utólagos szigetelése

Utólagos falszigetelés. Az építőanyagokban meglévő hajszálcsövekben, kapillárisokban felszívódó nedvesség ellen jellemzően olyan vízszigetelő anyagot használnak, mely víztaszítóvá, azaz hidrofóbbá teszi a kapillárisok falát, meggátolva ezzel a víz további felszívódását. Vizes, nedves , salétromos fal utólagos falszigetelése, vízszigetelése acéllemez bepréseléses technikával, mely végleges megoldást nyújt a nedves fal, vizes f. Korszerü,falbontás nélküli technológiákkal!


Salétromosfal, nedvesfal, vizes házak.

Mivel egy idő után az épületek meglévő talajvíz elleni vizszigetelése már nem képes ellátni eredeti funkcióját, szükség van a házak utólagos szigetelésére. Vizes nedves falak utólagos szigetelése. Miért válasszon minket? Vízszigetelés, falszigetelés, nagynyomású fal injektálás. A falátvágásos szigetelés folyamata Pinceszigetelés utólag Talajnedvesség elleni szigetelés injektálással Vályogház szigetelése Terasz szigetelése Gyakran.


Minden általunk elvégzett munkára év garanciát vállalunk. Cégünk vállalja vizes, nedves vályogfalazat, ill. Több alkalmazott technológia, még több szakértelem, kevesebb költség.

Ezzel nem csak elősegítjük a vizes fal száradását, de a sók által szennyezett (köznyelvben: salétromos) részeket is eltávolítjuk, melyek képesek a levegő nedvességét is magukba szívni és állandó problémát okozni. A frissen vásárolt ház falainak vizesedési problémája a felújítás során került felszínre, így mivel nem volt a munkafázis betervezve, sürgősen kellett elkészíteni a nedves falak utólagos vegyi szigetelését. Nagynyomású fal injektálás, acéllemezes szigetelés.


Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy a régi építésű vagy szakszerűtlenül kivitelezett épületeknél gyakran előfordul, hogy az oldalfalak vizesek, nedvesek, nyirkosak, salétromosak, illetve kellemetlen dohos szagot árasztanak a helyiségben. Nedves , nyirkos, dohos vizes falak ? A vizes, salétromos falak akár egészségkárosító hatásúak is lehetnek. Régebbi épületeknél a vízszigetelés már elöregedett vagy egyáltalán nem készült.


A probléma kezelhető utólagos vegyi falszigeteléssel, azaz injektálással. Injektálni gyakorlatilag kivétel nélkül, az összes falat lehet. A régi házakban kialakuló vizes fal jelenség megszüntetése a célunk.


A dohos, salétromos, vályog, vertfal vagy téglafalak acéllemezes szigetelését végezzük. Az utólagos falszigetelés megoldási lehetőségeit mindenkor meghatározza a mért nedvesség és sószennyezettség értéke, (jelen esetben sószennyezettség nem volt látható) a falak anyaga, elhelyezkedése, vastagsága, meglévő szigetelések vonalvezetése, anyagminősége, a falak felületképzése és burkolása, a terület talajvízviszonyai, illetve a szárazsági követelmények. A vizes falak szigetelése azonban nem csak kihívás, hanem lehetőség is, mivel ha a falszigetelés jól működik, a káros hatások eltűnnek: megszűnik a vakolat lepergése, eltűnik a dohos szag és a penész, csökkennek a légúti irritációk, szárazzá válnak a falak , alacsonyabbak lesznek a fűtési költségek, megnő a ház értéke! Ez a módszer azoknál a házaknál kivitelezhető ahol átmenő egyenes tégla vagy kő fuga van.


A falban az új szigetelés felett lévő nedvesség utánpótlás hiányában magától kiszárad. A technológiának köszönhetően a művelet lakott lakásban is elvégezhető.

A falak nem repednek meg, nem kell őket kiékelni. Mindenki találkozott már vizes, nedves , dohos, penészes épülettel. Talán ez a legkellemetlenebb probléma az épület szerkezetében.


Nem utolsó sorban hosszútávon egészségügyi problémákat is okoz, (asztma, allergia, ízületi gyulladás stb.) de mindez megszüntethető megelőzhető injektálással, vagyis a falak utólagos szigetelésével. Penészes vagy vizes falak , beázott pincék esetén az utólagos szigetelés a megoldás, amit mi rövid határidővel, garanciálisan elvégzünk. Akár családi ház, akár templom vagy műemlék – Bízza ránk a vízszigetelés munkálatait , és mi gyorsan rendbe hozzuk a repedt falakat vagy megsüllyedt létesítményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések