2015. július 21., kedd

Szögvas árlista

Szögvas árlista

Rozsdamentes Szögvas árlista Többféle darabolási és megmunkálási eljárással dolgozunk. A darabolásnál kérjük figyelembe venni és a méretekbe kalkulálni, hogy a darabolás kézi beállításokkal szalagfűrész gépen, gyorsdarabolón, (lemezek esetében táblaollón, stb.) egyéb kézi vágószerszámmal történik, így pontatlan lehet. Jellemzően nagyvadakban gazdag vidék. Ebben a körzetben a szarvas és a vaddisznó előfordulása nagyon gyakori. Az apróvad vadászat és a vadgazdálkodás ezen a területen csak kis jelentőségű.


Október 31-tõl bika elejtésre kedvezmény. Az agancs mérése a kifõzés után órával, nagykoponyával és felsõ fogsorral történik. Az árlistában szereplő árak tájékoztató jellegűek, az esetleges árváltoztatás jogát az adatok frissítése időigényessége okán fenntartjuk.


A horganyzott zártszelvény árlista csak a járatosabb horganyzott zártszelvényeket tartalmazza, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt az oldalon, az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Szabálysértő honlap? Kérünk, jelentsd be! L-ACÉLOK MÉRET-ÉS SÚLYT�. Méretre szabott szolgáltatások.


Szögvas árlista

Weboldalainkon csak a járatosabb zártszelvény és zártszelvény dugó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a. ISD DUNAFERR Csoport tagja. A vas-és acélipari termékek világpiaci árának ingadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Alumínium zártszelvény árak mm-2mm-es méretben.


Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. A zártszelvények extrudálással készülnek, kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi ötvözetben. Ahogy Önnek praktikusabb!


Szögvas árlista

Az alábbi árlista a mángorolt zártszelvény gyártási költségeit tartalmazza általunk biztosított és hozott anyagból. A feltüntetett árak ÁFA nélkül értendők és minimum köteg zártszelvény mángorlására vonatkoznak! Egyedi igényeket is kiszolgálunk! Filmes produkcióknak különleges anyagok! Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak.


Suta, gida: 1EUR és EUR. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. Vadászati idény: április 15-szeptember 30. Sebzés: a becsült trófeasúly -a.


Szögvas árlista

Színesfém, vas, elektronikai hulladék felvásárlás kedvező feltételekkel! Fémhulladék átvétel kiemelkedő árakon. Havi árlista Teljes körű árlistánk termékkörönként bontva nyújt lehetőséget a tájékozódásra.


A termék árán túl a kiszerelésről, a csomagolásról, valamint a termék rendelési kódjáról is információt nyújtunk táblázatunk segítségével. Cégünk több, mint éves tapasztalattal kínálja kiváló minőségű rozsdamentes acél termékek széles választékát, az olasz Acciai Vender Spa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések