2015. július 22., szerda

Kazak szőnyeg

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For kazak ? This carpet is woven in Pakistan.


The patterns are inspired by Russian geometric patterns and the wool used is made from natural vegetable dyes.

The carpet is durable with powerful colours. They are stone washed giving it a g. A gyönyörű kazah szőnyegeket geometrikus mintázatok jellemzik. Ezen keleti szőnyegeket Pakisztánban készítik, és az ősi orosz és kaukázusi szőnyegek ihletik azokat. A domináns színeik a piros, a kék és a bézs vagy sárga.


A szőnyegek kiváló minőségű gyapjúból készülnek. Miután a strapabíró szőnyegek. Három generáción keresztül, kézi csomózású és kézzel szőtt szőnyegek az Orient kereskedelméből.

A több évtizedes kapcsolatok révén biztosíthatjuk,hogy nálunk a legmagasabb minőségű szőnyegeket találja. Garantáljuk minden egyes szőnyeg eredetiségét igazoló bizonyítvánnyal és nevünkkel. Nem véletlen, hiszen kiválóan illenek a legtöbb lakásba. A mintákat az orosz geometriai minták ihlették és a felhasznált gyapjú természetes növényi színezékekből készül.


Kővel mossák, így fényes megjelenést. Kazak szőnyeg 263x349cm. Reméljük, hogy a nálunk vásárolt kézi csomózású szőnyeggel elégedett lesz és azt örömmel használja. Kelet-Európa egyik legnagyobb kézi csomózású perzsa szőnyeg webáruháza, óriási kínálat, kedvező áron!


Ahhoz, hogy weboldalunkon a lehető legjobb testreszabott élményt nyújtsuk, különböző cookie-kat használunk, beleértve külső felekhez tartozó cookie-kat is. Régóta keresett szőnyegekről van szó, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb lakásba, legyen az modern vagy hagyományos berendezésű. Az akció részleteiről kérem, érdeklődjön telefonon. A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost.


Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat.


LEÍRÁS: Beshir szőnyeg , kertes mintavilággal. Kézi csomózású szőnyegek, kelimek.

Szőnyegtisztítással együtt is! Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: Pakisztánban készült kézi csomózású szőnyeg pamut alapon kézzel sodort kőmosott gyapjú csomózással szép abrash színátmenetekkel Frissen tisztított azonnal használható darab. Megtekinthető balatonfüredi üzletünkben. Reviews Két napja rendeltem egy szőnyeget, ami már a. Eladó használt KÉZICSOMOZASU KARS KAZAK SZŐNYEG ! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Fedezd fel henrietteczenth szőnyeg nevű tábláját a Pinteresten.


További ötletek a következővel kapcsolatban: Kárpitok, Keleti szőnyeg és Kötőkeret. A lánc gyapjú vagy pamut, a vetülék és a csomó gyapjú. A láncban előfordul kecskeszőr, a csomókban teveszőr. Gyakran színezetlen gyapjú.


Vörösbarna, a keret.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések