2015. július 9., csütörtök

Natúr szőnyeg

Szizál szőnyeg – természetes szőnyegek akciós vásárlása szepszonyeg. Minőségi szizál natúr anyag. Széles méret választék, otthonokba, irodákba. Szőnyeg BIRK 80x1natúr. A JYSK hírlevéllel minden héten megkapja reklámújságunkat, híreinket, aktuális nyereményj.


Fehér laminált padló Fekete laminált padló Gyapjú szőnyeg laminált Magasfényű laminált parketta Szürke laminált padló Tölgy laminált padló Világos laminált padló Vízálló padló Térj be padlóburkolat bemutatótermünkbe! Minden új anyagnak van egy sajátos szaga, ami fokozatosan tűnik el. A szellőztetés és a porszívózás segít megszüntetni a szagot.


Gépi szövésű szőnyeg. Nagyobb méretű divatos szőnyegek széles választékával várjuk, legyen az shaggy, pamut vagy gyapjú szőnyeg. Vásároljon online: JYSK. Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket.


Natúr szőnyeg

Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül! Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet.


Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! A natúr színű kiegészítők, kisbútorok, mindig előkelő helyen szerepelnek nálunk. Jól mutat a fehérben, élettel tölti meg a teret. Persze a mottónk minden esetben: csak módjával!


Meg kell találni a megfelelő arányt ahhoz, hogy valóban a lakás dísze legyen. Véleményünk szerint, mint minden mással, ezekkel is be lehet sokallni. Ancsának szerencséje volt, férje. Színe: természetes natúr.


Natúr színű bambusz szőnyeg. Felhívjuk figyelmét, hogy a bambusz szőnyegek kézzel készített termékek, ahol színárnyalatbeli vagy felületi eltérések lehetnek a bambusz anyagának természetes tulajdonságai miatt! Bambusz szőnyeg forgalmazó üzletek és bemutatótermek elérhetőségei.


X1CM SZŐNYEGEK, Hosszú szálú szőnyegek. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Egész évben akciókkal várjuk a kedves vásárlóinkat! A szőnyeg anyaga 1 juta, mérete 280xcm. Elegáns, természetes színek, geometrikus formák. Art deco hangulatú natúr skandináv pamutszőnyeg.


Idézd meg A nagy Gatsby v. Minimalista, visszafogott design. Skandináv lakberendezési kiegészítő. Méretéből adódóan ajánljuk nagy méretű modern nappali szobába vagy étkezőbe, akár 6-személyes asztal.


A szennyfogó kókusz szőnyeg 1-méteres szélességben 18mm vastagságban kapható. Egyedi méretre szabható, akár íves formára is. Kül és beltérre egyaránt használható a szennyfogó kókusz szőnyeg.


Forgalmas helyekre belépőkbe, forgó ajtókba, teraszokra, alkalmas. Szegést nem igényel vastag vinil aljba ültetett kókusz. Webáruházunkban féle méretű futószőnyeg közül választhatsz.


Vannak olyanok amiknek a szélessége is és a hossza is adott, de vannak olyanok is, amiknek csak a. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések