2015. július 3., péntek

Fa reluxa méretre

A trópusi fa sajátossága a nagyon tömör szerkezet és a csomómentesség. Nedves, párás helyiségekben és tetőtérben elhelyezett ferde síkú ablakoknál nem ajánlott a felhasználása! A fa reluxa stílusos, esztétikus és luxus belsőépítészeti termék, amelynek minden részlete eleganciát és harmóniát sugároz. Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft.


Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny, redőny, reluxa , roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető. Vállalkozásunk az Amrein Árnyékolástechnika több mint huszonöt éve foglalkozik reluxák és más minőségi árnyékolástechnikai termékek készítésével és javításával.

Lánccal könnyen kezelhető. Egyszerű bemérés és felszerelés - videóutasítások. A szerelés, a reluxa kis helyigénye miatt egyszerű, szinte bárhová felszerelhető, így ablakokra, ajtókra, de akár kisebb terek elválasztására is alkalmas.


Reluxák vásárlása és rendelése az OBI-nál. A modern beltéri reluxákkal az idejétmúlt redőnyöket helyettesíthetjük. Az ANRO épületdíszítő webáruház segítségével villámgyorsan korszerűsítheti otthona sötétítését az elképzelésének megfelelő reluxa típussal. Miért vásároljon nálunk reluxát?


Nagy kínálat: több mint reluxa termék kapható webshopunkban, melyekkel teljeskörű árnyékoló.

A reluxa lakásunk egyedivé tételében is komoly szerepet játszik, hiszen a hagyományos árnyékolókkal szemben rengeteg testreszabási lehetőséggel bír. A JYSK-ben mindent megtalál amivel “felöltöztetheti” ablakait. Függönyök, rolók, reluxák, sötétítők és függönykarnisok. Fa reluxa (velencei ablakzsalu): A fa reluxa mm-es és mm-es lamellákkal rendelhető. A lamellák préselt fából készülnek, melyeket kifejezetten ipari felhasználás céljából telepítenek és termelnek ki.


Mi órán belül megadjuk Önnek árajánlatunkat. Amennyiben ajánlatunk szimpatikus volt az Ön számára, kollegáinkkal előre egyeztetett időpontban felmérjük az Ön nyílászáróit(ablak, ajtó). De ha nem, a reluxa könnyen méretre vágható.


Válasszon olyan reluxát, ami kissé hosszabb és szélesebb, mint az ablakkeret belső méretei. A reluxa számos különféle színben és anyagból kapható, például műanyag, alumínium, fa és textil. Mire kell figyelni Mindig tartsa be a reluxához mellékelt utasításokat!


Reluxa (beltéri árnyékoló), Belső árnyékolók, Redőny Diszkont. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Bemutatótermünkben a redőny, reluxa , szalagfüggöny, napellenző, roletta, vagyis az összes árnyékolástechnikai termék széles választéka megtalálható. Cégünk kiemelkedő profilja a hőszigetelt aluminium redőny, műanyag redőny, vakolható tokos redőny készítése. Modern design rolók.

Természetesen redőny javítást is vállalunk. A sávroló szöveteknek köszönhetően hozzon luxus érzést létre othonában. Kiváló minőségű anyagok és precíz kialakítás. A video útmutatónak köszönhetően egyszerűen szerelhetőek az ablakra, a falra vagy a mennyezetre. Vásároljon nálunk és pénzt takaríthat meg.


Mindezt akár bontás nélkül is. Kérjen ingyenes otthoni konzultációt! Megállapodás esetén hamarosan hosszútávon élvezheti a gyorsan elkészült szép, új műanyag vagy fa ablakait és ajtóit.


Sem javításra, sem hőszigetelésre nem lesz gondja az elkövetkezendő jó pár évtizedben. Mai változata a fémpálcás reluxa , amelynek már többnyire alumínium vagy műanyag lemezesek, és többféle, akár fadekor színben, vagy perforált lamellával is beszerezhetők a különféle árnyékolási szaküzletekben, az adott méretre gyártva. Ezek a fémpálcás reluxák általában egyéb ablakokra is felszerelhetők. Reluxa zsinór (barna), A reluxa lamellák felhúzásához használjuk.


Are you looking for suitable luminaires, light sources or sensors for your project? Use the product data for your planning work with the applications provided by Relux. You need product data in the file formats: rlx (Relux), rfa (Revit), dwg (AutoCAD), ldt (Eulum), ies (IES)?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések