2015. július 17., péntek

Bramac veltitech 120 párazáró tetőfólia

TMÉNYNYILATKOZAT H-DOP-DZU-C007. Pöchlarn, Austria 3. Veltitech 1párazáró. A héjazat alá bejutó csapadék (porhó, csapóeső) a hőszigetelésben, ill.


Beépítésével alakíthatjuk ki a héjazat alatt az alsó és felső kiszellőztetett légréteget. Bruttó árakat tartalmaz. Meghosszabbítja a tető életét: megakadályozza, hogy a héjazat alá bejutó csapadék (porhó, csapóeső) a hőszigetelés, ill. A páralecsapódás veszélye miatt csak kis felületen érintkezhet nedvességre érzékeny épületszerkezetekkel.


Alkalmazásával alakulhat ki a héjazat alatt az alsó és felső. Hírlevél feliratkozás. Választható színek: 26. A puha felső felület kellemes érzést nyújt a megmunkálás során. Kiváló szakítószilárdságú Bármely tetőfedő anyag esetén alkalmazható.


A tető kezdő és elosztó kúpcserepeinek rögzítésére szolgál. Horganyzott és festett kivitelű, vízzáró tömítéssel rendelkezik. Megakadályozza, hogy a héjazat alá bejutó csapadék (porhó, csapóeső) a hőszigetelésben, ill. Bramac EcoTec 1páraáteresztő tetőfólia.


Kosár megtekintése. Kérjük, a megrendelés megjegyzés rov. Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. ISOFOL tetőfólia - ezüst, szőtt x m. Ft Nettó ár: 2Ft.


Tetőkiegészítő akció - online árajánlat A weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag az alábbi online árajánlatkérő íven érvényesek. Nem vonatkoznak az üzemeltető egyéb értékesítési helyein lévő termékekre. A megfelelő élmény biztosításához sütikre van szükség. Az idei Construma kiállítás idejére néhány új termékkel, konstrukcióval és vonzó kondíciókkal készül a Bramac.


A fókuszban – stratégiájukhoz hűen - továbbra is a rendszer, a minőség és az innováció áll. Mi ebből az ajánlatból. TETŐFÓLIÁK biztonság és védelem az alsóbb rétegeken is. Párazáró és hővisszaverő Védi a tetőteret a kihűléstől A lakótér felöli oldalra kell felhelyezni.


Hufbau - Braun - Az építőanyag kereskedelem szakértője. A padlóban 1rtg bitumenes vastaglemez talajnedvesség elleni szigetelés készül. REFLEX hőtükrös párazáró fólia 1cm. Solflex hő tükrös párazáró fólia f. Rigips tűz gátló gipszkarton (cm-es) 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések