2015. július 28., kedd

Süllyesztett szegély ár

Kiemelt, süllyesztett vagy K-szegélyköveket keres? Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat! Kiemelt szegély árak, padka kő, útszegélykő és süllyesztett szegély – a Kovi-kőnél mindent megtalál!


Fuego térkő Antico Mix. Leier Hungária Kft.

Fonott kerítés nyomás alatt impregnált 1cm. A paliszádszegélyt ugyanis a szegélyezésen kívül lépcsőelemek kialakításához is ajánljuk. Hossza és tagoltsága esztétikus ívek szegélyezését teszi lehetővé. Ez a Nature kerti szegély újrahasznosított polietilénből készült, lehetővé téve mindenféle ívelt vagy geometriai forma kialakítását. Eladó a képen látható 3db süllyesztett szegély 40x15x20cm (szürke).


KK Kavics Útszegélykő. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult.

Repertoárunkban széles választékban kaphatóak a szegélykövek is. Minden termék megjelenítése. KK süllyesztett szegély szürke 15-ös (15x20x40cm). Süllyesztett szegély.


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja a cookie használatát. Azonban, ha a képernyőn nem is, de a valóságban mindig megjelenik egy kertész: amikor szegély nélkül hagyjuk a burkolásokat és kisebb utakat, a karbantartás plusz energiába és időbe kerül.


Térkő, ipari burkolat, támfal, szegély , kerítéselem. Keresés az oldalon. A kiemelt szegélykő egyenes vonalvezetésével világosan jelzi a határokat, például úttestek és járdák között.


Keskenyebb (cm) és szélesebb (cm) változatban kapható. Senki sem szeret autójával magas útpadkára hajtani, vagy annak közelében parkolni. Megsérülhet az alváz vagy a lökhárító. A „K” szegély azonban biztonságos és praktikus megoldást nyújt erre a problémára. Igazi segítség a burkolatban lévő szintkülönbségek áthidalására.


Idővel a hamukő szegély még természetesebbé válik, hiszen a rendszeres öntözés hatására megtelepszik rajta a moha is, így egy idő után a szegély is kizöldül.

Az ár nem tartalmazza a szállítási költségeket és a telepítés munkadíját. A különböző útszegélyek is megtalálhatóak széles kínálatunkban. Többféle méretben és színben választható. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!


Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. A szükséges hosszméretet az ábra szemlélteti.


A szegély oldalirányú átfedése egy teljes cse-réphullám, de legalább 12cm. A tetõfelület és a kémény elülsõ. Könnyen és gyorsan telepíthető, robosztus és hosszú éle. Zuhanykabin: mi alapján válasszam ki a tökéleteset?


Szeretnék egy szép zuhanyzót” – valahogy így fogalmazhatja meg az igényét, amikor viszont egy fürdőszobaszalonban jár (vagy egy katalógust lapoz át), akkor keresse a zuhanykabinokat. Villa Urbana Barna- fehér térkő. Az ország több pontján található, gyári telephelyekről, ingyenes kiszállítással juttatjuk el Önhöz a kiválasztott térköveket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések