2017. december 29., péntek

Reflex nyár hőtükör fólia

PE FÓLIA ,4X25M 09MM REG. A honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Kétszeresen átszellőztetett szerkezetekben, nedvesség és porhó elleni védelemként alkalmazható alátétréteg, a fólia és a hőszigetelés közötti átszellőztetéssel. Pára és légzáró módon ragasztott toldásokkal hőszigetelt szerkezetek belső oldali. Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el.


Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol a takaróréteg és a fólia között marad némi légtér (pl. lambéria alatt, álmennyezet felett), vagy ahol az alumínium.

A hőtükör fóliák feladata, hogy télen és nyáron a megfelelő irányba visszaverjék a hősugarakat. Termékeink között többéle hőtükrös fólia is megtalálható, amelyekkel komfortosabbá tehető otthona hőháztartása. A feladata, hogy megvédje a tetőteret a túlzott felmelegedéstől. Reflex Nyár hőtükör fólia. UV álló adalékanyagot tartalmaz.


Extrém magas hőmérsékletet is bír, és a hidegnek is ellenáll. Védi a hőszigetelő anyagot a belső térben keletkező párától, meggátolja a kellemetlen, egészségre. Használatával nagymértékben nő a lakótér komfortossága.


Nyáron megvédi a tetőteret a túlzott felmelegedéstől, és mindazon.

A fólia egyik oldala nemezelt réteg (geotextília), mely a páralecsapódást gátolja, másik oldala – mely mikroperforált, metallizált – páraáteresztő és hővisszaverő. Az időjárás hatásainak szabadon kitenni hétnél tovább nem szabad! Rendeltetése: Nyári hővédelmet igénylő épületszerkezetekhez, elsősorban a tetőterek beépítésekhez a túlzott felmelegedés elkerülésére, a porhó, a por, a visszatorlódó csapadékvíz tetőtérbe való bejutásának megakadályozására. Solflex “ Nyár ” Tetőfólia. A napsugárzás hatására a tetőfedő anyagok nagy mértékben felforrósodnak, és hőt sugároznak környezetüknek.


A kéményhatás következtében a tetőgerinc. A tetőfóliák jellemzői A tetőfólia alkalmazása remek megoldás lehet otthonában, ha szeretne energiát spórolni. A tetőfólia segít a magastetők szél- és vízzárása szempontjából és otthonunk szigetelését is biztosítja. Gipszkarton, álmennyezet, Ragasztók , portermékek.


Hővisszaverő, hőszigetelő és párazáró fólia , amely nyári hővédelemmel ellátott épületszerkezetekhez, elsősorban. Mennyiség: több kategória. A polifoam hőtükör az alumíniumfólia sugárzás. Festkek, ecsetek, fest kiegsztk.


Vásárlás: Tetőfólia árak, eladó Tetőfóliák. Akciós Tetőfólia ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Tetőfólia termékek, Tetőfólia márkák. A natúr, átlátszó fólia a legjobb minőséget kínálja, mivel friss alapanyagból készül. A hagyományos hőszigetelő anyagokkal épített tetőtérnél.

Az egyik leggyakoribb és legkedveltebb medencetípus a zsaluköves- fóliás. REFLEX NYÁR hőtükör fólia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések