2017. december 13., szerda

Öntapadós bitumenes lemez

Ezen folyamatok eredménye az öntapadós bitumenes lemezek gyártása és fejlesztése. PE fóliával, felül különböző színű természetes palaörlemény hintéssel. AUTOK kg MINERAL használható zárórétegként lapos és meredek hajlasszögű tetőknél tetőknél.


POLYGLASS SPIDER P - öntapadó bitumenes lemez (15m2) Leírás: A Spider P kitűnő minőségű, előregyártott, bitumenes lemez , mely a Polyglass S. IKO Skyline véletlen mintázatú öntapadó zsindely.

Alépítményi-, zöldtető és lapostető-, talajnedvesség-, talajpára-, talajvíz és csapadék elleni bitumenes ill. Bitumenes lemez mechanikai rögzítése. A kétrétegű bitumenes lemez szigetelés alsó rétegét -amennyiben nem lehet a teljes felületen lángolvasztani- mechnanikai rögzítéssel kell a födémhez erősíteni.


A mellékelt képen egy régi EPDM gumiszigetelés volt, amit igen nagy költség lett volna elszállíttatni, mivel veszélyes. Bardofix hódfarkú öntapadó zsindely. Hódfarkú típusú bitumenes zsindely, egy üvegfátyol vagy cellulóz betétanyagú, bitumennel átitatott és bevont, felső felületén felületképző őrleménnyel hintett tetőfedő lemez , amely könnyen kezelhető és jól formálható.


Az IMPERMAX ALAP tetőszigetelő rendszer alkalmazható akár végfelületként is, de további rétegek is felvihetők rá.

Mindezek hatására az expandált lemez a modern építészeti stílus egyik meghatározó, szemet gyönyörködtető, de egyben praktikus építőelemévé vált. Cégünk az olasz Fratelli MARIANI ilyen termékeket gyártó vállalatának kizárólagos képviselőjeként az igények legszélesebb kihívásaira is meggyőző választ tud adni. Hogyan szállíthatóak, tárolhatóak a bitumenes lemezek?


Az átkötött tekercsekben szállítható és tárolható bitumenes lemezeket semmiképpen nem szabad elfektetni, hiszen ez deformálódásukhoz, sérülésükhöz vezethet. Fedett, zárt, napsugárzástól és hőtől védett helyen ajánlott tárolni a tekercseket. Toronto öntapadó bitumenes zsindely Miért válasszak zsindelyt?


Ha korlátozott a tető teherbírása alkalmazása különösen előnyös, mivel: könnyű hajlékony víz, por és légzáró Hol használhatom a bitumenes zsindelyt? A bitumenes lemezek hosszú távon biztosítják az épületek talajszint alatti részeinek és lapostetőinek vízhatlan szigetelését. Termékeink gazdaságos felhasználása érdekében egyes termékek egyaránt minősítve vannak alépítményi szigetelésekhez és lapostetőkhöz is. Födémek, tetõszerkezetek csapadékvíz elleni vízszigetelése.


Hõszigetelt tetõk, zöldtetõk, garázstetõk, teraszok, erkélyek szigetelése. Utólagos pince-, és fallábazat szigetelések. Az elkészített szigetelésekre év garanciát vállalunk. Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat!


Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás! Lábazati részen a lemezt va-kolóprofillal kell rögzíteni.

Növényzettel telepített tetők (zöldtetők) esetén alkalmazható gyökérálló bitumenes lemezek. Extenzív zöldtető esetén a felső réteg gyökérálló lemez , ami olyan adalékot tartalmaz, amely meggátolja a növényzet gyökerének áthatolását a lemezen. Intenzív zöldtető esetén csak rézbetétes anyag alkalmazható. BOTAMENT KSK öntapadó bitumenes lemez. Azonnal esőálló és vízzáró.


Repedésálló és dilatáló. Kiszerelés:fmxm tekercs. Ez általában lehet utólagosan beépített ra­gasztott vagy öntapadós bitumenes lemez , illetve alkalmaz­ható gyári bitumenes lemez kasírozású hőszigetelés is. Az így létrejövő felületre lángolvasztásos hegesztéssel lefektet­hető a kétrétegű, csapadék elleni bitumenes lemezszigetelés (0. ábra).


A polYsticK tU plUsbitumenes vízszigetelő lemez üvegszál erősítéssel, és a felső oldalán található poliészter összetevő miatt kiváló szilárdsági tulajdonságú. BITUMENES VÍZSZIGETELŐ V 1X10M ÜVEGFÁTYOL BETÉT és még termék közül választhat a kategóriában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések