2017. december 19., kedd

Dabas trapézlemez

Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! TESZ-Kft, a magyar trapézlemez és cserepeslemez gyártó.


Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető. Az ár bevonat illetve lemez vastagság fügevényeben változhat. Ha kerítésről van szó, válassza Tvagy Ttrapézlemezünket , akár famintás változatban is !

Központi telephely (gyártás, értékesítés, logisztika) GPS koordináta: 47. Dabas Mánteleki út 1. Csarnokunk az utca elejétől számolva a harmadik. Cserepeslemez árak érdeklik? Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról.


Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! A trapézlemez kerítés magasságát a kívánt méretre gyártjuk (akár milliméterre).


A T18-as lemez a legkedveltebb a lakossági felhasználók körében, tetőfedésre, oldalfalak kialakítására és kisebb ipari épületek, tárolók, garázsok tetőfedéséhez ideális.

Az élhajlított lemezáruk egyedi árképzés alapján kerülnek forgalomba, de egyes kiegészítőket darab, illetve négyzetméter, vagy folyóméter áron tudunk kínálni. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Kínál Horganyzott trapézlemez : Horganyzott trapézlemezek gyártását vállaljuk egyedi méretre vágással, akár azonnal a dabasi telephelyünkön.


Az elmúlt évtizedben a hagyományos tetőfedések mellett az acél tetők is teret nyertek Magyarországon. Debrecen Apafa Steel-Lemez Kft. Ellentétben Lengyelországgal, Svédországgal vagy akár Romániával hazánkban nincs hagyománya ennek a tetőfedési technikának, évek kellettek, hogy az építés vagy tetőfelújítás előtt állók megismerjék a trapézlemezt és cserepeslemezt. Trapézlemez kerítések viszonylag gyorsan telepíthetőek, naponta akár 20fm hosszban is. Ezen felül árképző a trapézlemez kerítés szerkezeti (teljes) magassága, azon.


Kínálatunkban megtalálhatók a cserepeslemez és trapézlemez kiegészítők is: rögzítő elemek, élhajlított elemek és tömítőprofil. A NÍVÓ gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű. Már meglévő keretre is felszerelhetjük a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatunk és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak.


A Witzing Tüzépker Kft. A cég stabilitását, folyamatos fejlődését tükrözi, hogy napjainkban már nem csak, szinte minden igényt kielégítő tüzépteleppel rendelkezünk, hanem ezek közül nagy áruház és kis áruház is vevőink rendelkezésére áll. Trapézlemez és cserepeslemez kínálatunkban minden bizonnyal megtalálja az Önnek megfelelő tetőfedő anyagot, melyhez tömítő profilt is biztosítunk, ezzel garantálva a megfelelő szigetelés tartósságát. A magyarországi piacon a legnagyobb tömítő profil gyártók vagyunk, így gyakorlatilag minden trapézlemez , illetve.


Kiadványunkkal jelen vagyunk országosan számos kiállításon. Agromash kiállítás január, Alföldi Állattenyésztési Napok május, Farmer Expó, Szentlőrinci Gazdanapok augusztus, OMÉK, Bábolnai Gazdanapok szeptember. A tetőfedő anyagok közt tetőcserepeket, beton tetőcserepeket, tetőfóliákat, illetve kerám.

Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak. Ne hagyja ki kedvező trapézlemez árainkat, éljen a trapézlemez akciónkkal! Tetőfedés, vagy éppen kerítésépítés a cél, a trapézlemezekben sosem kell csalódnunk! Amilyen egyszerűen kezelhetőek, éppen olyan megbízhatóak is, ráadásul remek színválasztékban is kaphatóak.


Jellegzetes formáiknak, sokszínűségüknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések