2017. december 4., hétfő

Lézeres távolságmérő obi

A LUX-TOOLS lézeres távolságmérő kiválóan alkalmas mindenféle méréshez, beltéren és kültéren egyaránt. A távolságmérő emellett pontos felszín- és térfogatmérést tesz lehetővé, a Pitagorasz funkciót is beleértve. Kis, kompakt méret, valamint nagyméretű kijelző jellemzi. A lézeres távolságmérő a következő funkciókkal bír: felület- és térfogatszámítás, összeadás.


Lézeres távolságmérő kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Szeretné a terméket egy másik OBI áruházban lefoglalni? Akkor válasszon ki egy áruházat az alábbi listáról, vagy adja meg irányítószámát vagy lakhelyét. OBI áruházakról és az Ön által kiválasztott termék elérhetőségéről.


A lézeresnél a mérési pontosság ± 2mm, az ultrahangosnál a mérési pontosság ±50mm 10m-enként. Bosch PLRlézeres távolságmérő. Az ultrahangos mérőknél a mérés kúp alakú,így a belogó tárgyakat is.


A távolságok méréséhez, hosszméréshez általában a hagyományos mérőszalagot használjuk, ám ez nagyon sok esetben lassú és körülményes. Mindezen hátrányokat küszöböli ki a digitális lézeres távolságmérő , amely elvégzi Ön helyett a távolságok összeadásán túl a területszámítás és térfogatszámítás műveteit is. Mérőműszerek vásárlása és rendelése az OBI -nál. Lézeres szintező vízmérték Lézeres szintező erőteljes méter hosszú sugárral.


Beépített buborékos vízmértékekkel. AAA elemmel működik. GARANCIA Infravörös Ultrahangos Digitális lézeres zsebben is elférő távolságmérő 5- méterig Gyors mérés a távolság egy gomb működését.


Távolságmérő az egyszerű és pontos munkavégzésért. A távolságmérő eszközök nagymértékben megkönnyítik a munkánkat, hiszen a mérési feladatok nagy pontosságot igényelnek. A hagyományos módszerek nehézkesek, időigényesek és pontatlanok lehetnek, így a professzionális eszközök remek szolgálatot tesznek.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Távmérő vásárlás, árak árak, és további információk, specifikációk. Nagy távolságok és nehézkes mérések? Ez a távolságmérő különösen hasznos kültéri munkák esetén. Leica Disto lézeres távolságmérő és kiegészítők.


Forgólézer és forgófejes lézerszintező műszerek széles választékát kínáljuk oldalunkon. A hedue forgólézer és a Leica Rugby rotációs lézer mindegyike ipari pontosságú szintező forgólézer, mely ideális a kisebb szintezési munkától a nagyobbakig. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Mi ajánlunk Önnek egy sokkal jobb megoldást: a lézeres távolságmérő segítségével gyorsan és egyszerűen mérhet! Több ember számára már rutinnak számító feladat a távolságmérés, melyhez általában hagyományos mérőszalagot használnak, ám ez nagyon sok esetben lassú és körülményes megoldást jelent.


Webshopunkban építőipari mérőműszereket kínálunk. Válogasson optikai szintező, forgólézer, lézerszintező, lézeres távolságmérő , mérőkerék, szögmérő, vonalzó és derékszög kínálatunkból! Lidl lézeres távolságmérő árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak, a Parkside modellek a lidl -ben időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


BOSCH ZAMO - lézeres távolságmérő : Leírás: Egyszerű távolságmérést tesz lehetővé egyetlen gombnyomással. A hosszak és távolságok gyorsan és precízen meghatározhatók m-ig. Ennek az eredményei a különböző vonal- és keresztlézerek, illetve szintezők.


Amit régen vízimértékkel, függőónnal és kicsapózsinórral végeztünk, azt ma már kényelmesen és pontosan elvégezhetjük egyetlen eszköz segítségével. Egyértelmű, a lézeres szintező nem hiányozhat egy jól felszerelt barkácsműhelyből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések