2017. december 19., kedd

Hullámpala bontása

Azbesztpala bontás, azbesztpalatető mentesítés gyorsan, szabályosan, kedvező feltételekkel. Budapesten és országosan. A kisebb feladatoktól a nagyobb munkákig, kizárólag képzett szakemberekkel végezzük a bontást. Precízen megtervezve a bontás lépéseit, a szükséges eszközöket és az erőforrást, hogy a lehető leggyorsabban és minél alacsonyabb költséggel végezzük el a munkát.


Azaz az azbesztpala tetők bontása során nagyon körültekintően kell eljárni! Mivel az azbeszt rákot okoz, ezért bontását, elszállítását és megsemmisítését is csak szakember végezheti. A palatetők bontása tehát eleve veszélyes művelet, de a már említett német tanulmány szerint azonban az időjárás miatti kopás bontás nélkül is veszélyessé teszi a palatetőket. Egyedi igény alapján vállaljuk hullámpala fedés bontását, majd az azt követő új fedés elkészítését OSB lemezeléssel, végül pedig annak vízzáró szigetelését.


Kérje árajánlatunkat lenti elérhetőségeinken kapcsolattartónktól. A Bauhaus áruház megfogalmazása szerint a régi héjazatok esetén az anyag hátlapján lévő jelölést kell megtekinteni. NT” jelölés esetén biztosak lehetünk abban, hogy nem káros egészségünkre az elem.


Hullámpala esetén benyomott kóddal rendelkezik a termék. Amennyiben a felirat rosszul olvasható, érdemes krétával. Régi tetők átfedése cserepeslemezzel.


Tisztelt Háztulajdonos! Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam. Győrösi Csaba vagyok é. A hullámpala- és síkpalaborítású tetőkből nem csak a szakszerűtlen bontás során kerülhetnek akár rákos megbetegedést is okozó azbesztrostok a levegőbe, hanem az elöregedett felületek mindennapos kopása során is – derült ki a Laboratorium.


Gyors, olcsó megoldás a hullámpala tető, hullámpala hullámainak tömítésére. Hulladék pala tető felújításból, mihez lehet vele kezdeni? A hazai táj képéhez kétségtelenül hozzá tartozik a hullámpalával fedett gazdasági épület látványa.


Az Eternit hullámpala - nevéből adódóan - hullámos profilú termék, ami kialakítása miatt ritka alátámasztást igényel. Cégünk vállalja sík és hullámpala tetők bontásos felújítását. Palatetők bontása.


A bontott palát veszélyes hulladék kezelésének megfelelően szakhatósági engedéllyel rendelkező. Először is, hogy biztosra menjünk be kell vizsgáltatni a gyanús elemeket. Síkpala vagy hullámpala egyaránt. Rosszabb esetben lehet a tetőszerkezetet is érte az azbesztszál.


Tehát a szakemberek mintát vesznek a vizsgálathoz és 3-hét után meg is tudjuk az. Hírek - Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. Hulladékok gyűjtése, szállítása Gépjárműparkunk szinte valamennyi hulladék gyűjtésére és szállítására alkalmas, legyen az akár folyékony, iszapszerű vagy szilárd.


Az ép azbesztpala ugyan nem jelent számottevő kockázatot, bontás esetén azonban a táblákat épen. Sokáig népszerű építőanyag volt, ma inkább szabadulnánk tőle. Az ipari használat mellett lakó- és középületek tömegeiben lelhetők fel a tüdőrák kialakulásában vezető szerepet játszó szigetelőanyagok, a különböző azbesztszármazékok. Mit kell tudni róla, és hogyan szabaduljunk meg tőle? A pala vagy az ácsszerkezet bontása és mindezek járulékos költségei nélkül, pár nap alatt újjávarázsoljuk otthonát!


Kérje ingyenes és kötelezettségmentes árajánlatunkat most!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések