2017. december 29., péntek

Ytong 600x200x75

A Xella Magyarország Kft. Az előfalazó lapok önhordó válaszfalként nem alkalmazhatók! Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára!


Bruttó árakat tartalmaz. Ft betéti díjat és 8Ft raklap használati. Ft-os áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk. A teljes szerkezetkész épület minden részét ugyanabból az építőanyagból építheti meg, és így jobb lesz a hőszigetelés e. Leírás Felhasználás. YTONG Pef 75mm előfalazólap.


Felhasználási területek: Épületgépészeti vezetékek takarása, fürdő kádak, zuhanytálcák. Nem minden terméket tartunk raktáron ezért kérem a pillanatnyi készletekről érdeklődjön telephelyeinken! Pev 600x200xelőfalazólap.


Pef 600x200xelőfalazólap. Pve 600×200×1válaszfal. Akutális készleteinkről érdekéődjön munkatársainknál! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk a látogatók magasabb szintű kiszolgálása érdekében cookie-kat használ az Adatkezelési Tájékoztatónkban közzétett módon. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Tégla, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Tégla árak, és további információk, specifikációk. Ezeket a termékeket csak a fóti és budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Kandalló előfalazására is beépítheti az előfalazó lapot.


Kérje kedvezményes ajánlatát a kiválasztott méretben a szükséges mennyiségre, és legyen kellemes a napja! Komfortérzet - a pórusbeton klímaszabályozó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímát, jó komfortérzetet biztosít. Falazóanyagok, Ytong pórusbeton falazóelemek, Ytong előfalazó lapok. Ytong 5-ös ( 600x200x) válaszfalnak mehet?


Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Tűzvédelem - az Ytong kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető. Előfalazólapok (Pef) Felhasználás. Ytong Pef előfalazólap - 6x 2x mm.


Elvileg nem ajánlják válaszfalnak. Az Ytong 600x200x-ös előfalazólap használható erre. Ami még fontos, hogy falsík előtti beépített wc tartály egyik oldali rögzítő pontja is ide esne.


Előre is köszönöm a válaszokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések