2017. december 8., péntek

Katedrál üveg árak

A katedrál üvegek egyik oldala sima,másik fele anyagában mintás. Fényáteresztő képességük függ a mintázattól és a színtől. Egyik oldalán nyomott vagy savmaratott mintájú.


A majdnem teljesen átlátszótól a szinte átlátszatlanig mindenféle létezik belőle így használhatósága rendkívül széleskörű. Vállaljuk az üveg vagy tükör félék kiszállítását és beépítését is.

Jellemző vastagság 4mm, de van néhány 5mm vastag is. A méretre vágás sok esetben azonnal megvárható. A gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Kérjük minden esetben a megrendelés előtt egyeztesse a végleges árat.


Az anyagvastagság milliméterben (mm) az árak Forintban (Ft) és négyzetméterre (m 2) vonatkoznak. Tekintse meg árlistánkat és válasszon szolgáltatásaink közül! Vegye fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!


A képeken lévő árak szabott négyzetméter árak , és áfával értendők.

Igény szerint beépítést akár a helyszínen is vállalunk. Az üveg neve alapján megrendelheti a munkát. Profilunk tevékenységi körébe tartozik az üveg széles körű felhasználása, design elemként és biztonsági célból is alkalmazzuk. Katedrál üveg minták - katedrál üvegezés.


Ajtó-ablak üvegek, erkély üvegek, üveglépcsők, üvegkorlátok, üveg előtetők, thermo üvegek, biztonsági üvegek, katedrál üvegek, kirakatüvegek, üveg portálok készítése, beépítése. Kis méretű üveg esetén ami nem éri el a 0. Alakos, íves üvegek esetén bonyolultságtól függően felárat számolunk. Fehér katedrál üvegek szabása,beépítése. Csincsilla mintás katedrál üveg , Deltamintás katedrál üveg.


Gothic üveg , Savmart üeg, Screen üveg , Square üveg. Chinchilla fehér katedrál üveg. Alkalmazható azokba a műanyag ablakokba ahol a fényáteresztés fontos, de az átláthatóság nem kívánatos. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere.


A fenti üveg árak brutto, szabott márak. Elérhető üveg táblaméretek pl. Ha nagyobb mennyiségre lenne szüksége jelentős kedvezményt tudunk adni.

Az ár változtatás jogát fenn tartjuk! AZONNAL telefonon, e-mailen vagy személyesen! Termékeinkre garanciát vállalunk! Nagykereskedelmi üveglap árak.


A laminált üveg olyan biztonsági üveg , ami ha eltörik, a két üveg között lévő PVB membrán szilárdan tartja, amely megvédi az embereket a sérüléstől és az üvegtörmelékektől, Megakadályozza, hogy az üveg szétessen nagy, éles darabokra. Ez teremt egy jellegzetes pókháló repedés mintát. Olasz savmaratott katedrál üveg ár: 4mm 36. Bejárati ajtó díszpanelek savmart üvegezésének felára: Kis üveges bejárati ajtó díszpanel: 3. Nagy üveges bejárati ajtó díszpanel: 8. A savmaratott üveg árak tájékoztató jellegű árak ! Az edzett üveg lényege, hogy a hőkezelési eljárással megváltoztatjuk az üveg belső szerkezetét és ettől sokat nő a fizikai teherbírása, terhelhetősége.


Az edzett üveg : falak, korlátok lépcsők, elő tetők, ajtók az üveg technika és technológia magas vívmányainak BIZTONSÁGOS exkluziv kivitelezése. Több mint 2féle üveg típus létezik. Hőszigeteltség szempontjából lehet több réteggel is választani. A legnépszerűbb az átlátszó, a katedrál , a biztonsági valamint a reflexiós üveg.


Polikarbonát: Opál, víztiszta, és bronz színekből lehet választani. Az árak nettó árak , az áfát nem tartalmazzák. Végszámlát a biztosítók által elfogadott módon állítjuk ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések