2017. december 13., szerda

Alu flexibilis cső

ALUFLEX flexibilis légcsatorna acél spirálszál megerősítéssel, 1- 10m-es kiszereléssel árusítjuk. A flexibilis alumínium termékek esetében az általunk feltüntetett elszívó cső árak méter csőhosszra vonatkoznak! Félmerev flexibilis cső , alumínium, max.


A flexibilis és tartós alumínium légcsatorna perforációval egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségbe és megfelelőn távolítja el a kifújt levegőt. Például a cső , közép – és nagyméretű ipari és nyilvános helyiségek szellőztetés és hűtés fűtés rendszerének végpontja.

A korona vírus fertőzés terjedésének megállítása ránk is kötelezettségeket ró. Flexibilis alumínium cső páraelszívó kivezetéséhez. Cső átmérő 125mm, 3m-ig nyújtható. A légtechnikai készülékeknél (pl. ventilátorok, páraelszívók, stb.) leggyakrabban alkalmazott, kör keresztmetszetű csatlakozáshoz közvetlenül illeszthető. Alu felexibilis cső Az ALUFLEX AFS flexibilis légcsatorna acél csőspirállal a rétegek között.


Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Na 10 m hosszúra kihúzható. A műanyag kör és négyszög keresztmetszetű légcsatornák kétféle kivitelben készülnek: flexibilis és merev.

Ezek az általában PVC-ből készülő légcsatornák fajtáit tekintve lehetnek egyszerű és teleszkópos merev körcsatornák, laposcsatornák vagy flexi körcsatornák, valamint irányváltó ( könyök, íves) és. Az ALUFLEX AAflexibilis légcsatorna acél spirálszál megerősítéssel a csőrétegek között. Válasszon hatékony klíma berendezést, elszívó ventilátort, döntsön Praktikusan! Gyártó: Termék kód:.


Gáz nyújtható bordás cső ideális választás lehet amikor nem tudjuk pontosan, mekkora csőre van szükségünk, ilyenkor mivel nyújtható a cső több helyzetben is megoldás lehet. Kérjen egyedi ajánlatot kollégáinktól! Gáz és víz bekötéséhez is használhatóak, fontos, hogy a célnak megfelelőt válasszuk ki. Aluflex cső - Spiko-Rex Kft.


A Tetőlemezek megrendelésének fontos előzménye a pontos méretezés, az anyagszükséglet meghatározása ! Szuperflexibilis alu. Semiflexibilis alu. Hő- és hangszigetelt flex. Greyflex poliészter flex.


Combiflex szikraálló flex. Az alumínium cső préseléssel vagy forrasztással előállított zártszelvény, amelynek a szelvénye kör. Az alumínium kis szakítószilárdsága miatt a belőle készült csöveket főleg olyan helyeken alkalmazzák, ahol előnyös tulajdonságai kapnak nagyobb szerepet: kis sűrűsége miatt az.

KPE cső és idom Dunaferr lapradiátor Mosdó, szuez, mosogato, ka zuhany. ISO hőszigetelt flexibilis cső Az ISOflex cső hőszigetelt csőhéj a szellőző, légkondicionáló és légkezelő rendszerekhez használható, ahol követelmény a mechanikai szilárdság, a hőállóság, és a magas hőszigetelési képesség. Flexicső, flexibilis bekötőcső, vízcső, gázcső, hajlékony cső , inox bordáscső, acélbordás cső , nyújtható gázcső,solar cső , unas, Vízlágyítás. Minőségi flexibilis cső , nagyon könnyű, neopren bevonatú üvegszálas anyag spirálrugóval erősítve, meghajlítva is tartja a formáját, nem rogy meg, nem szűkül össze. BM = Belső menetes KM = Külső menetes BB = Belső-belső menetes KB = Külső-belső menetes BK = Belső-külső menetes KK = Külső-külső menetes RM = Rozsdamentes SR.


Hűtés-, klíma-, hűtés-, légtechnikai termékeket talál. Debrecenben kis-, és nagykereskedelmi tevékenységünkkel tudjuk segíteni az Ön munkáját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések