2017. december 5., kedd

Austrotherm at n200 ár

Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott hőszigetelő építőanyagokra. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! A megoldás itt várja. Grafit Reflex akció cm-től cm-ig utólagos szigeteléshez és új építéshez is. AUSTROTHERM extrudált polisztitol lemezek.


Fordított rétegrendű lapostetők (zöldtetők, tetőterasz, tetőparkoló) hőszigeteléseként alkalmazható. A csövek alátámasztását szolgáló távtartó gondoskodik arról, hogy a fűtéscsövet az esztrich kellően körbefogja, így a hőleadás a lehető legjobb legyen. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosabb működtethető épületeket kapunk. AT-N2Különlegesen. Aktuális N2ár ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! A kivitelezők szívesen dolgoznak vele. Mérettartó anyag és kiváló hőszigetelő! A rendkívül nagy, több mint 500kPa-os nyomószilárdságnak köszönhetően nagy terhelésű raktáraknál, út- és vasútépítésnél célszerű az alkalmazása. Nagy terhelésnek kitehető zárt cellás polisztirol lap.


A termék homlokzati hőszigetelő. A legfontosabb előnye, hogy anyaga a gyártáskor úgy lett kialakítva, hogy vizet ne tudjon felvenni. Ft-os áron elérhető. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Termékosztály: EPS Hővez. Lejtésmentes vápákban a megfelelô lejtésviszonyok kialakítására alkalmazható.


Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. Austrotherm Austrotherm EXPERT. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. La poste tő kön a te tő sík és a füg gő le ges felületek (attikafal, te tő felépítmé nyek) találkozá sá nál a te tő lej tést meghaladó al j zat ki - e me lés. Az elemeket apripur ragasztóval kell a fal felső síkjára ragasztani.


A ragasztó megszilárdulása után a betonozás elvégezhető. Az itt megadott tégla árak gyári árak, nem tartalmazzák a raklapok és a csomagolás díját, valamint az esetleges szállítási költséget. Aljzatbeton hőszigetelés austrotherm polisztirol lappal. Minél magasabb a szám értéke annál nagyobb a testsűrűsége a polisztirol lapnak, annál keményebb az anyag.


Családi házak, felújítások esetén. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések