2017. december 27., szerda

Ipari purhab

High-service Murata distributor. Order by 8pm for Next Day delivery! A Szórt purhab szigetelés alkalmazható: padlásfödém, tetőtér, lapos tető, hullámlemez és hullámpala víz és hőszigetelésére. A képgalériában mindenki megtalálja az igényének megfelelő képet. A Graco szóró berendezések segítségével a purhab szigetelés egyszerűen feljuttatható a felületre, és tökéletes megoldsát kínál.


Ismerje meg a szórt szigetelési technológiát.

Vegyen részt képzéseinken. Cégünk szerződött forgalmazó és szerviz partnere a Graco cégnek. Célunk, hogy itt olyan személyre szabott információkat kapjon a Tisztelt Érdeklődő, ami alapján reális képet kaphat a purhab hatékonyságáról és sokoldalúságáról.


A másik fontos célkitűzésünk, hogy a szkeptikusokat meggyőzzük arról, hogy a mai tudásunk szerint az átlagemberek számára nincs jobb és költséghatékonyabb szigetelés a szórt poliuretán habnál. A purhab szigetelés olcsóságát nem a bekerülési költségében kell keresni, hanem a hosszútávú megtakarításokban. Hogyan állítsa helyre a vakolatot lefolyóvezeték. A Soudal a világ legnagyobb poliuretánhab gyártója.


Turnhout-ban (Belgium) történik a termékek laboratóriumi korszerűsítése, mint például az alacsony hőmérsékletre, vagy a nagy kiadóssággal, ugyanakkor alacsony dagadással rendelkező habok fejlesztése. Poliurea, poliurea bevonat, ipari padlózat, tetőszigetelés,tartályszigetelés, födém szigetelés, csarnok szigetelés.

Leggyakrabban lapostető, tetőtér, födémszigetelés igénnyel keresnek fel bennünket, de ezeken felül csarnokok, raktárak, ipari és mezőgazdasági létesítmények szigetelését is vállaljuk. Előrelépést jelent a ma használatos eljárásokhoz képest a szórt purhab abban, hogy bárhol könnyedén és nagy hatásfokkal szigetel. Födém, fal, pince, lapostető, padlás, lábazat, ipari , mezőgazdasági, terménytárolók és állattepek szigetelésénél is használható. Vásárlás: PUR hab árak, eladó PUR habok.


A szigetelőréteg rés-, ill. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó PUR hab termékek, PUR hab márkák.


A szórt poliuretán hab szigetelés egy olyan technológia, amellyel már nem csupán hézag kitöltést végezhetünk, hanem - egy erre külön kifejlesztett speciális két komponensű anyagnak köszönhetően, mely nem egyezik a flakkonos közhasználatú habbal-, tökéletes hő- és vízszigetelő rendszert építhetűnk ki. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható munkatársai az ország egész területén vállalják családi házak, ipari létesítmények, és állat tartó telepek szigetelését gépi szórt purhab technológiával. Tűzivíztározó szigetelés.


A tűzivíztározók létesítése mindennapos igénnyé vált a törvényi előírások változásával: az oltóvíz biztosítására – ha az más módon nem oldható meg – önálló víztárolót (medencét, tartályt) kell létesíteni. Köszöntjük Önt a NEOSIL Kft. Hőszigetelésre év írásos garanciát adunk. Lakóházakat és ipari létesítményeket egyaránt hőszigetelünk. Ez többek között az egyik előnye a külső réteg alá fújt purhab szigetelőanyagnak, hiszen a kártevőkön és a huzaton kívül a pára távoltartásában is segítségünkre lehet.


Az ipari épületek szigetelésére kiváló technológiát biztosít a purhab szigetelés. Kompakt, kis munkákra ajánlott berendezés. Fűtött és nem fűtött kivitelben.


Mivel a berendezés nem rendelkezik fűtött tömlővel, az anyagot átfolyó melegítő segítségével cirkuláltatva melegíti.

Családi házak födém és tetőszigetelése, ipari létesítmények tető, hő és víz szigetelése purhabbal ! Egész évben folyamatos akciókkal várjuk minden kedves régi és új partnerünket! Betoncsiszolással, padlójavítással foglalkozunk ipari , mezőgazdasági és kereskedelmi létesítményekben. Szolgáltatásunk az egész ország területén elérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések