2017. december 10., vasárnap

Penészirtás

Penészirtás Az ötlet A 90-es évek elején társaságunk alapítója fertőtlenítőszert forgalmazott. Az egyik hűtőházban vetődött fel a kérdés, hogy vajon penész ellen is jó lenne ez a szer ? A minta kipróbálása után már tudtuk, hogy i. A penésznek az a feladata, hogy a szerves anyagokat lebontsa és visszavigye a természet körforgásába. Több ezer fajuk ismert, közülük kétszáznál több veszélyes az emberre.


Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre? Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. A házi tisztítószerek nagyágyúja természetesen a penészirtás során is bevethető. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően képes elpusztítani a spórákat, és az sem okoz neki problémát, ha a gomba a vízkő kristályai közé bújva próbál megmenekülni a pusztítástól.


Használata egyszerű: 1. Gyakrabban szellőztess. Milyen módszereket vethetünk be a penész ellen? Az első gondolat természetesen, hogy menjünk el egy drogériába és vegyünk penészölő szert.


Válogatni van miből: jó megoldás lehet a Mold Stop nevű penészeltávolító, a Well Done penészirtó, a Pattex penészölője, mely egyben fertőtlenít is és sokoldalú, mert többféle felületre is alkalmas. A hideg idő beálltával egyre több lakásban jelenik meg a penész, ami nem csak esztétikai problémát okoz, hanem egészségügyi kockázattal is jár. A házi praktikák, vegyszeres kezelések rendszerint átmeneti megoldást jelentenek. Miért fontos a penészirtás és a párátlanítás? Azért mert a penész spórája gyorsan szaporodik és elterjed az egész épületben.


Egyrészt ez borzasztó látvány, másrészt pedig kellemetlen szaga van. A belélegzett spóra irritálja a légzőszerveket, ami rosszabb esetben allergiához és asztmához is vezethet. Penészgátló készülékre tehát nem csak a látvány miatt.


Minden egyéb „ penészirtás ” ami nem a páratartalom csökkentésével kezdődik, csak tüneti kezelés és nem hoz végleges eredményt! Mindaddig, míg a penészesedés kialakulásának feltételeit nem szüntetjük meg a probléma újra és újra felmerül! A penészirtás csínját-bínját összeszedte az Euroline Ingatlan Magazin, mellyel azoknak is igyekszik segíteni, akik nem tehetik meg, hogy átfestik a bérleményt, ám ennek ellenére nem mondanának le a tiszta, higiénikus, penészmentes falakról, csempékről, vagy kisebb sarkokról sem. Azonban lássuk, hogy mit lehet tenni, ha már baj van. Hiszen ezeknek a szereknek egyik káros mellékhatása, hogy a. Penészes, salétromos épületek szigetelése Penészirtás Penészirtók.


Penészmentesítés - Ablakdoki Perge-Épker Kft. SKAL-Europe Kft - a penészmentes házért Szellőző rendszerek, szigetelés - Concordia-Therm Kft. A legcsinosabb tavaszi kabát - mó ahogyan viselheted. Az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy visszatérője a rövid szabású kabát.


Persze, ezen nem nagyon lepődnek meg azok, akik követik a divatot: nincs olyan szoknya, nadrág, vagy akár top, fürdőruha, ami ne lenne trendi, ha derékszabással bír. Párátlanítók penész ellen, Német páramentesítők, hősugárzók. Légtisztítók, ózonizáló berendezések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések