2017. december 15., péntek

Rovarháló

KG, valamint Ausztriában a Schlotterer Sonnenschutz Systeme GmbH gyáregységeiben készülnek. Az ár szálra vonatkozik. Műanyag sarokelemekkel illeszthető össze,és gumi géderrel szorítható be a rovarháló. Futárszolgálattal nem szállítható! Kérésre méter alatti darabokra.


A rovarok, szúnyogok és egyéb bogarak ellen nyújt megfelelő védelmet a Vesta Home által is forgalmazott szúnyogháló és rovarháló.

Egy tekercs méteres, méretre vágható. Könnyen és gyorsan felszerelhető. Ellenáll az időjárás hatásának és az UV-sugárzásnak. Környezetbarát anyagból készült. Egyszerű, ám hatékony védelem a rovarok ellen.


Kérjük írja le szöveges üzenetét, amire hamarosan válaszolunk! Minőségi szúnyogháló ( rovarháló ) szerelés és beépítés. A rovarok elleni védekezés elengedhetetlen ahhoz, hogy pihenésünk, munkavégzésünk zavartalan legyen.

Ennek a védekezésnek a legjobb módja az, ha egy jól megválasztott, jó minőségű szúnyoghálóval (rovarhálóval) megakadályozzuk a rovarok bejutását az. Szúnyogháló – Amit érdemes tudni róla. Kevés bosszantóbb dolgot tudunk elképzelni, mint a lámpaoltást követő halk zümmögést… Ha szúnyog van a lakásban, aligha pihenhetünk nyugodtan, ha pedig megcsíp, másnap kellemetlen viszkető érzéssel kell szembesülnünk. A webáruházunkban megvásárolt keretes szúnyoghálókat igény szerint összeállítva, késztermékként is el tudjuk vinni Önhöz az ország bármely pontjára, így nem kell fáradoznia az összeállítással, egyszerűen csak a helyére kell szerelnie.


Madáreleség, haltáp, szúnyogháló és rovarölő szerek. Rovarháló , mobil-rolós, tolós, nyíló és fix rovarháló készítés, beépítés, műanyag ablak, ajtó, árnyékolástechnikai termékek gyártása. Termékeinknek, legyen az redőny, reluxa, szalagfüggöny vagy napellenző, nem csak az anyagát, de színét is megválaszthatja.


Típustól függetlenül több féle színnel és mintázattal ellátott árnyékolók közül választhatja ki, a megfelelőt, ami legjobban illik otthonához és a személyes ízléséhez. Az Ön számára is gondot okoz a megfelelő szúnyogháló megtalálása? Bizonyos termékek időtállóságában már csalódott korábban?


Kísérletezés nélkül szeretné, hogy otthonába kerüljön az ideális rovarháló , szúnyogháló? Köszöntjük szúnyogháló weboldalunkon, nagy volumenű beszerzéseinknek és költség optimalizálásunknak köszönhetően nálunk megtalálja az ön igényeinek legjobban megfelelő és legjobb árú kiváló minőségű műanyag és alumínium szúnyoghálót, amit akár napon belül átvehet méretre vágva telephelyünkön. Ha nem akar éjszaka nyugodt pihenés helyett zümmögő legyeket, szúnyogokat hajkurászni? Akkor itt az ideje, hogy minden szellőztetésre használt ablakra és ajtóra szúnyoghálót szereltessen!


A rovarháló ideális megoldás a nyári időszakra. Lehetővé teszi otthona szellőztetését, anélkül hogy aggódnia kelljen a rovarok miatt. Az ajánlatunkban megtalálhatók az alumínium keretes rovarhálók, amelyek famintázattal vagy a RAL színskála színeiben rendelhetők, összhangban az ablakok színével.


Pliszé rovarháló : A pliszé rovarháló az egyetlen olyan típusú szerkezet amellyel egy tokos kivitelben akár kilenc négyzetméter is lefedhető, ez kéttokos rendszerben akár meg is duplázható.

A pliszérozott háló és az elegáns alumínium profilok miatt rendkívül közkedvelt. Az ajtókat leszámítva a rovarok leggyakrabban az ablakon jönnek be a lakásba. Egy nyitott ablak olyan, mintha belépésre invitálnánk őket.


A szúnyoghálók alkalmazása szinte nélkülözhetetlen manapság. Kínálatunkban éppúgy megtalálható a legegyszerűbb fix keretes szúnyogháló, a hagyományos rolós szúnyogháló és a nyíló szúnyogháló ajtó, mint az exkluzív pliszé szúnyogháló. Ezeken felül gyártunk speciális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések