2017. május 4., csütörtök

Lpa l cserepeslemez

Az új LPA-L is tűzihorganyzott, többrétegű, speciális színbevonattal ellátott svédacélból készül. A mm-es anyagvastagságú lemez acélminősége a kiválónak minősülő S2osztályba tartozik. A számok világosan megmutatják, hogy ugyanazon felület lefedése kevesebb LPA - L beépítésével válik lehetővé, tehát csökken a szerelési idő és ennek függvényében a költség is. Az esztétikájában, látványában újat a mivel a hullámmagas-sága alacsonyabb.


Lpa l cserepeslemez

Felújítások egyik leggazdaságosabb tetôje! A lécezést acél kalapprofilokkal is helyettesíthetjük. Lindab LPA-L cserepeslemez.


Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. Rendkívül kis önsúllyal rendelkezik és már 14° tetőhajlásszögtől 1-ban vízzáró fedést biztosít. Csoport azonosító kód. Klasszikus enyhén lapos cserépmintázattal, egyenesen vágott ereszvégződéssel készül. Az LPA - L a klasszikus cserepek textúráját idéző gazdag szín és formavilága miatt.


BONA Plus cserepeslemez , fényes. Fiatalos, vidám szín, mely megfogja a tekintetet. Trapézlemez, cserepeslemez , szendvicspanel. Vásárlóink az általunk forgalmazott cserepeslemez színek széles. LPA Nordic cserepeslemez csak a megjelölt színekben érhető el.


A legkedveltebb cserepes lemez típus Magyarországon. LPA-L cserepes lemez a módosított profil kialakításának köszönhetően -kal nagyobb nettó fedőszélességet biztosít. Ezáltal ez a cserepes lemez profil. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!


Lpa - L Topline cserepeslemez 5mm classic, egyedi méretekben,négy akciós színben. Szerelési útmutató. LINDAB légtechnikai anyagok árusítását! Az LPA - L új fejlesztésű típus kifejezetten felújításokra előnyös, vízorros illesztésű, kicsit laposabb hullámformával rendelkező, optimális fedőszélességű gazdaságos tető.


Az árumennyiség nagyobb részét a hazai, kisebb hányadát export piacokon kívánják értékesíteni. A svédacél alapanyagú tetőfedési. A cserepeslemez tetőt sokan a kis súlya miatt kedvelik: kiváló könnyűszerkezetes házakhoz is, de régebbi ingatlanok esetén a tetőszerkezet felújítása nélkül is használható. Nem szabad megfeledkezni arról a tényről sem, hogy a cserepeslemez tető igen gazdaságos. Mivel pontosan méretre szabva is legyártható, ezért nem.


A szín mellett fontos a forma is. A Magyarországon hagyományosnak számító, magasabb hullámú cserépforma mellett választhatunk laposabb, elnyújtott hullámú lemezeket is. A csavarozás ott ajánlott, ahol a cserepeslemez közvetlenül felfekszik a tetőre.


A tető dőlésszögének meg kell haladnia a 30°-ot, hogy a víz felgyülemlését kivédjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések